TOP
Image Alt

POGRADETS – ΟΧΡΙΔΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ 25-27/02/23

POGRADETS – ΟΧΡΙΔΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ 25-27/02/23

από 140€ / ανά άτομο
(0 Reviews)
 • Προορισμός
 • Παροχές
  Breakfast
  Personal Guide
  Οδικώς
 • Δεν περιλαμβάνονται
  Travel Agent
  Αεροπορικώς
  Ακτοπλοϊκώς

3ήμερη εκδρομή Pogradets – Οχρίδα – Καστοριά,

25 – 27/02/2023,

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 140€ / ΤΟ ΑΤΟΜΟ

 

Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα τις Απόκριες, το σίγουρο είναι ότι θα δεις πολλά έθιμα και παραδόσεις από περιοχή σε περιοχή. Η κάθε τοποθεσία αναβιώνει τα δικά της έθιμα και κάποια έχουν γίνει ιδιαίτερα γνωστά σε όλη την Ελλάδα. Αυτό συμβαίνει και με την Καστοριά. Και δεν είναι μόνο αυτό καθαυτό το Καρναβάλι, αλλά τα ιδιαίτερα έθιμα των ημερών που θα δεις να εκτυλίσσονται μπροστά σου όταν βρεθείς ταξιδιώτης εκεί.
Φωτιές στους δρόμους, τραγούδια και παραδοσιακοί χοροί. Φιλόξενοι κάτοικοι που είναι πάντα έτοιμοι να σε μυήσουν στην παράδοσή τους και να σε φιλοξενήσουν στα όμορφα μέρη τους. Αν λοιπόν είσαι ακόμη σε αναζήτηση προορισμού για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, τότε η Καστοριά είναι πάντα μια καλή επιλογή.

Πρόγραμμα

1

1η μέρα: Θεσσαλονίκη-Κορυτσά-Μοσχόπολης-Pogradets (320χλμ)

Αναχώρηση στις 7.00 Με καθ’ οδόν στάση φτάνουμε στα σύνορα της Κρυσταλοπηγής .Μετά τον συνοριακό έλεγχο    αναχώρηση στην Κορυτσά την  6Η μεγαλύτερη πόλη της Αλβανίας προσκύνημα στον Ιερό ναό της Αναστάσεως και χρόνος ελεύθερος. Συνεχίζουμε για το ιστορικό χωριό της  Μοσχόπολης που  κατά το παρελθόν γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη και τον 18ο αιώνα υπήρξε σημαντικό αστικό, οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο. Τέλος φτάνουμε στον τελικό μας προορισμό στο POGRDETS Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο μετά μουσικής . Διανυκτέρευση.

2

2η μέρα: Pogradets-Μοναστήρι Ναούμ-Λίμνη Οχρίδα-Pogradets (100χλμ)

Πρωινό. Μέσα από μια παραλίμνια πανέμορφη διαδρομή φτάνουμε στον πρώτο μας  σταθμό το μοναστήρι του Οσίου Ναούμ  Στο χώρο της μονής είναι θαμμένος ο Όσιος Ναούμ, που ίδρυσε την μονή το 905 μ.Χ. Από τον 16ο αιώνα λειτούργησε στο μοναστήρι ελληνικό σχολείο και συνεχίζουμε για τη  Οχρίδα που είναι σήμερα είναι ένας από τους διασημότερους τουριστικούς προορισμούς της Βόρειας Μακεδονίας. Ο πληθυσμός της είναι 56.520 κάτοικοι, ενώ τα 30 πολιτιστικά μνημεία ελκύουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών, ανάμεσα τους οι πολλές Βυζαντινές εκκλησίες, το μεσαιωνικό κάστρο του τσάρου Σαμουήλ της Βουλγαρίας , τα πλακόστρωτα στενά δρομάκια της παλιάς πόλης και το αρχαίο ελληνικό  θέατρο. .Επιστροφή στο POGRADETS. Δείπνο μετά μουσικής. Διανυκτέρευση.

3

3η μέρα: Pogradets-Καστοριά-Θεσσαλονίκη (286χλμ)

Πρωινό. Αναχώρηση για την Καστοριά. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό, περιήγηση. Με καθ’ οδόν στάση, άφιξη στην πόλη μας γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις από το ταξίδι μας.

Παροχές - Τιμές

Τιμή συμμετοχής:140,00 € το άτομο σε δίκλινο

Επιβάρυνση μονόκλινου: 40,00€

 

Περιλαμβάνει:

 •  Την μεταφορά με πολυτελές, ασφαλές πούλμαν το οποίο τηρεί όλα τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ
 • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο στο Ηotel Enkelana 3*
 • Ημιδιατροφή (με μουσική)
 • Ξεναγήσεις –περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Φ.Π.Α. και φόρο διαμονής
 • Αρχηγός – συνοδός 

 

Δεν περιλαμβάνει:

Ποτά,  γεύματα, εισόδους σε μουσεία και ότι άλλο αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

ΔΩΡΕΑΝ PARKING ΓΙΑ ΤΟ Ι.Χ. ΣΑΣ ΣΕ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ 19, ΝΙΚΟΠΟΛΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

 

Παρατηρήσεις:

Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail).Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία. Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. Απαραίτητη η τηλεφωνική ενημέρωση στο γραφείο μας πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Ευχαριστούμε! 

 

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ταξιδέψετε:

Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.

Για δική σας ασφάλεια αλλά και των γύρω σας, συστήνεται η διενέργεια self test, για τον καλύτερο έλεγχο του επιδημιολογικού φορτίου και τον ταχύτερο περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

 

Register Now!

Join the SetSail community today & set up a free account.