TOP
Image Alt

29-31/10 ΑΘΗΝΑ

29-31/10 ΑΘΗΝΑ

από 110€ / ανά άτομο
(0 Reviews)
 • Προορισμός
 • Αναχώρηση
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ-ΑΚΡΟΠΟΛΗ-ΧΑΛΚΙΔΑ
 • Παροχές
  Οδικώς
 • Δεν περιλαμβάνονται
  Breakfast
  Personal Guide
  Travel Agent
  Αεροπορικώς
  Ακτοπλοϊκώς

29-31/10

ΑΘΗΝΑ-ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ-ΣΟΥΝΙΟ-ΧΑΛΚΙΔΑ-ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ-

ΑΚΡΟΠΟΛΗ-ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ-ΨΥΡΡΗ

 

Πρόγραμμα

1

1 η μέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ – ΑΘΗΝΑ

Αναχώρηση από τo γραφείο μας στις 07.00 και στις 08:00 από τα Κτέλ Μακεδονίας και με τις ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν για καφέ στη Λάρισα  και γεύμα στον Άγιο Κωνσταντίνο, φτάνουμε στο Αττικό  Ζωολογικό πάρκο που από το 2000 στα Σπάτα Αττικής φιλοξένει περίπου 2.100 ζώα από 290 διαφορετικά ειδή. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια, ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας στις 19:00 και Ξενάγηση μέσα από το λεωφορείο στην πόλη της Αθήνας, όπου και θα γνωρίσουμε τα βασικότερα αξιοθέατα της πρωτεύουσας, όπως το Παναθηναϊκό Στάδιο, το Βασιλικό Κήπο, τη Βουλή των Ελλήνων, την πλατεία Συντάγματος με το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, το Ζάππειο, τις Στήλες του Ολυμπίου Διός και την Ακρόπολη, ελεύθερος χρόνος  το βράδυ στο Μοναστηράκι, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2

2 η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΛΑΥΡΙΟ – ΣΟΥΝΙΟ – ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ (100χλμ)

Πρωινό. Αναχώρηση για την ανατολική Αττική. Μέσω Μαρκόπουλου, Κερατέας Λαυρίου φθάνουμε στο Σούνιο. Στην περιοχή που σήμερα βρίσκονται τα ερείπια του αρχαίου ναού του Ποσειδώνα, υπήρχε κατά τους Αρχαϊκούς χρόνους βωμός αφιερωμένος στον θεό, περιτριγυρισμένος από δύο μεγάλους κούρους, όχι όμως και ναός. Στάση για καφέ. Επόμενος σταθμός μας η περιοχή της Βάρης. Γεύμα εξ ιδίων. Συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε το κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθούμε στους χώρους στο πρωτοποριακής αρχιτεκτονικής κτιριακό συγκρότημα που θα φιλοξενήσει την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και την Εθνική Λυρική Σκηνή αλλά και στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους κοινού που το περιβάλλουν. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Το βραδάκι σας προτείνουμε να επισκεφτούμε το Ψυρρή και να γευματίσουμε σε μαγαζί με ζωντανή μουσική, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διαν/ση

3

3 η μέρα: ΑΘΗΝΑ -ΑΚΡΟΠΟΛΗ -ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ – ΧΑΛΚΙΔΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Αφού ξυπνήσουμε και φάμε ένα καλό πρωινό αναχωρούμε για το νέο μουσείο της Ακρόπολης ,και στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης όπου θα μας περιμένει ο επίσημος ξεναγός μας για να ξεκινήσουμε την ξενάγηση. Αναχώρηση από την Ακρόπολη και επόμενος προορισμός είναι η Χαλκίδα, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να γευματίσουμε. Αναχώρηση από την Χαλκίδα και με τις ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν φτάνουμε στην πόλη μας αργά το βράδυ με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Παροχές - Τιμές

Τιμή εισιτηρίου: 110,00€                                          

Παιδιά από 5-12 ετών 80€ σε τρίκλινο                                                                     

Μονόκλινο 140€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

-Μεταφορά με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας

-Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

-Έμπειρο αρχηγό συνοδό του πρακτορείου μας

-2 διαν/σεις με πρωινό σε ξενοδοχείο 3* στο κέντρο της Αθήνας

-Ξεναγήσεις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Εισόδους σε Μουσεία, ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό η προτεινόμενο.

-Φόρους διαμονής ανά δωμάτιο ανά διαν/ση

 

Παρατηρήσεις:

Κράτηση γίνεται μόνο με τα στοιχεία σας. Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να γνωρίσετε και τα δικά τους στοιχεία.

Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ταξιδέψετε:

 • Υποχρεωτική χρήση μάσκας εντός του λεωφορείου
 • Πληρότητα 85% στο πούλμαν
 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
 • Τηρούμε ΑΥΣΤΗΡΑ όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ
 • Όλοι οι ταξιδιώτες, ανεξαρτήτως προορισμού και μέσου μεταφοράς, εφόσον είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες προσκομίζουν για την είσοδό τους στα μέσα μεταφοράς τα αντίστοιχα πιστοποιητικά. Εφόσον δεν είναι εμβολιασμένοι, υποβάλλονται σε rapid test εντός 48 ωρών πριν την αναχώρησή τους, σε ιδιωτικά διαγνωστικά εργαστήρια, με δική τους δαπάνη. Η υποχρέωση αυτή αφορά και τους ανήλικους από δώδεκα (12) ετών και άνω. Οι ανήλικοι από πέντε (5) έως (11) ετών πραγματοποιούν τις μετακινήσεις τους και με διενέργεια self-test, που πραγματοποιείται έως και 24 ώρες πριν το ταξίδι.

Register Now!

Join the SetSail community today & set up a free account.