TOP
Image Alt

ΤΗΝΟΣ 26-29/05

ΤΗΝΟΣ 26-29/05

από 170€ / ανά άτομο
(0 Reviews)
 • Προορισμός
 • Αναχώρηση
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΤΗΝΟΣ
 • Παροχές
  Ακτοπλοϊκώς
  Οδικώς
 • Δεν περιλαμβάνονται
  Breakfast
  Personal Guide
  Travel Agent
  Αεροπορικώς

4ήμερη εκδρομή στην Τήνο

Ημερομηνίες εκδρομής: 26-29/05/2023

 

Η Τήνος είναι το τέταρτο σε μέγεθος νησί των Κυκλάδων, μετά τη Νάξο, την Άνδρο και την Πάρο. Στο άκουσμα του ονόματος της, τρία πράγματα μας έρχονται αμέσως στο μυαλό: το ένα είναι οι μεγάλοι Τηνιακοί καλλιτέχνες, γλύπτες και ζωγράφοι, που κατέκτησαν με την τέχνη τους όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο, όπως ο Γύζης, ο Λύτρας, ο Χαλεπάς, ο Φιλιππότης και ο Σώχος, το δεύτερο είναι η αξεπέραστη γαστρονομία που θα γευτεί κανείς στο νησί και τέλος η Μεγαλόχαρη που θα επισκεφθείτε στη Χώρα.

Η αληθινή Τήνος, η «χειροποίητη» όπως την αποκάλεσε ο φιλόσοφος Κορνήλιος Καστοριάδης, βρίσκεται ωστόσο στην ενδοχώρα καλώντας σας να ανακαλύψετε τις ομορφιές και τον πολιτισμό της! Πριν ξεκινήσετε την περιήγησή σας, θυμηθείτε πως η Τήνος είναι ένα νησί που αξίζει τον κόπο να το γυρίσετε ολόκληρο. Με τις υπέροχες παραλίες και τους 40 παραδοσιακούς οικισμούς, το νησί αυτό σας προσφέρει απεριόριστες επιλογές και αναμφισβήτητα θα γοητεύσει και τους πιο απαιτητικούς!

Πρόγραμμα

1

1Η ΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΡΑΦΗΝΑ

Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη στις 22:00. Με καθ’ οδόν στάσεις στα Τέμπη και στη Λαμία για καφέ και ξεκούραση, φθάνουμε νωρίς το πρωί στο λιμάνι της Ραφήνας.

2

2Η ΜΕΡΑ:ΡΑΦΗΝΑ-ΤΗΝΟΣ-ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ

Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Τήνο. Άφιξη στο νησί της Τήνου. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση.
Το απόγευμα αναχώρηση για επίσκεψη και προσκύνημα στο μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας. Κατόπιν παρακολούθηση του Μεγάλου αρχιερατικού εσπερινού και της ακολουθίας των Χαιρετισμών. Το βράδυ παρακολούθηση της Ιεράς αγρυπνίας στον Ναό της Ευαγγελίστριας. Διανυκτέρευση

3

3Η ΜΕΡΑ:ΤΗΝΟΣ –ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

Πρωινό. Παρακολούθηση της θείας Λειτουργίας και της λιτάνευσης της πανσέπτου εικόνας της Μεγαλόχαρης στην πόλη της Τήνου.  Στη  συνέχεια περνώντας από Κάρδιανη, Υστέρνια, καταλήγουμε στον Πάνορμο. Γεύμα εξ ιδίων στα παραλιακά ταβερνάκια. Συνεχίζουμε για το μεγαλύτερο χωριό της Τήνου, τον Πύργο, όπου θα επισκεφθούμε το σπίτι και το εργαστήριο του περίφημου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά. Χρόνος ελεύθερος για ένα ωραίο καφεδάκι στην κεντρική πλατεία του χωριού με τον αιωνόβιο πλάτανο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση

4

4Η ΜΕΡΑ: ΤΗΝΟΣ-ΡΑΦΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρωινό. Χρόνος ελεύθερος. Μεταφορά στο λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Ραφήνα. Άφιξη στο λιμάνι της Ραφήνας, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη. Με καθοδόν στάσεις, φθάνουμε στην πόλη μας γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις από το ταξίδι μας.

 

Παροχές - Τιμές

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: το άτομο σε δίκλινο 

ΔΩΜΑΤΙΑ

ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Χωρίς πρωινό  

170,00€

ESTEFANIA SUITES

 Χωρίς πρωινό

185,00 €

ΦΑΡΟΣ

Χωρίς πρωινό

175,00€

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ OASIS

με πρωινό

195,00€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Την μεταφορά με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας
 • Δύο διανυκτερεύσεις
 • Τα εισιτήρια του πλοίου Ραφήνα-Τήνο-Ραφήνα σε οικονομική θέση
 • Μεταφορές –περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

Εισόδους μουσείων, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο 

 

 

Ο αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

 

 

Πληροφορίες:

 

Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία. Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. Απαραίτητη η τηλεφωνική ενημέρωση στο γραφείο μας πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.

Οι αναγραφόμενες ώρες του προγράμματος είναι ενδεικτικές. Το πρόγραμμα υπόκεινται σε αλλαγές εάν το κρίνει ο συνοδός για την καλύτερη διεκπεραίωση του προγράμματος.

Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα. Ευχαριστούμε!

 

Register Now!

Join the SetSail community today & set up a free account.