TOP
Image Alt

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 25Ης ΜΑΡΤΙΟΥ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 25Ης ΜΑΡΤΙΟΥ

/ ανά άτομο
(0 Reviews)
 • Αναχώρηση
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΤΗΝΟΣ
 • Παροχές
  Breakfast
  Ακτοπλοϊκώς
  Οδικώς
 • Δεν περιλαμβάνονται
  Personal Guide
  Travel Agent
  Αεροπορικώς

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΤΗΝΟΣ

23/03-26/03/2023

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: το άτομο σε δίκλινο 

ΔΩΜΑΤΙΑ

Χωρίς πρωινό  

175,00€

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΘΑΛΕΙΑ 

με πρωινό

185,00€

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ OASIS

με πρωινό

195,00€

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ NAMA

με πρωινό   

200,00€

 

 

Το θαύμα της Τήνου δεν είναι μόνο η εικόνα της Παναγίας, που την έχει κάνει ξακουστή. Είναι η άγρια ομορφιά που θα σας συνεπάρει: βράχοι σμιλεμένοι από τον άνεμο, παραλίες με βαθιά μπλε νερά, κυκλαδίτικα χωριά σκαρφαλωμένα στις πλαγιές.

Πρόγραμμα

1

1Η ΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΡΑΦΗΝΑ

Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη στις 22:00. Με καθ’ οδόν στάσεις στα Τέμπη και στη Λαμία για καφέ και ξεκούραση, φθάνουμε νωρίς το πρωί στο λιμάνι της Ραφήνας

2

2Η ΜΕΡΑ:ΡΑΦΗΝΑ-ΤΗΝΟΣ-ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ

Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Τήνο. Άφιξη στο νησί της Τήνου. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση.Το απόγευμα αναχώρηση για επίσκεψη και προσκύνημα στο μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας. Κατόπιν παρακολούθηση του Μεγάλου αρχιερατικού εσπερινού και της ακολουθίας των Χαιρετισμών. Το βράδυ παρακολούθηση της Ιεράς αγρυπνίας στον Ναό της Ευαγγελίστριας. Διανυκτέρευση

3

3Η ΜΕΡΑ:ΤΗΝΟΣ –ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

Πρωινό. Παρακολούθηση της θείας Λειτουργίας και της λιτάνευσης της πανσέπτου εικόνας της Μεγαλόχαρης στην πόλη της Τήνου.  Στη  συνέχεια περνώντας από Κάρδιανη, Υστέρνια, καταλήγουμε στον Πάνορμο. Γεύμα εξ ιδίων στα παραλιακά ταβερνάκια. Συνεχίζουμε για το μεγαλύτερο χωριό της Τήνου, τον Πύργο, όπου θα επισκεφθούμε το σπίτι και το εργαστήριο του περίφημου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά. Χρόνος ελεύθερος για ένα ωραίο καφεδάκι στην κεντρική πλατεία του χωριού με τον αιωνόβιο πλάτανο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

4

4Η ΜΕΡΑ: ΤΗΝΟΣ-ΡΑΦΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρωινό. Χρόνος ελεύθερος. Μεταφορά στο λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Ραφήνα. Άφιξη στο λιμάνι της Ραφήνας, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη. Με καθοδόν στάσεις, φθάνουμε στην πόλη μας γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις από το ταξίδι μας.

Παροχές - Τιμές

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: το άτομο σε δίκλινο 

ΔΩΜΑΤΙΑ

Χωρίς πρωινό  

175,00€

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΘΑΛΕΙΑ 

με πρωινό

185,00€

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ OASIS

με πρωινό

195,00€

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ NAMA

με πρωινό   

200,00€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Την μεταφορά με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας
 • Δύο διανυκτερεύσεις
 • Τα εισιτήρια του πλοίου Ραφήνα-Τήνο-Ραφήνα σε οικονομική θέση
 • Μεταφορές –περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Φ.Π.Α.

 ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

Εισόδους μουσείων, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο 

Ο αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας

 

 

 

 

Πληροφορίες:

 

Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία. Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. Απαραίτητη η τηλεφωνική ενημέρωση στο γραφείο μας πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.

Οι αναγραφόμενες ώρες του προγράμματος είναι ενδεικτικές. Το πρόγραμμα υπόκεινται σε αλλαγές εάν το κρίνει ο συνοδός για την καλύτερη διεκπεραίωση του προγράμματος.

Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα. Ευχαριστούμε!

 

Register Now!

Join the SetSail community today & set up a free account.