TOP
Image Alt

ΣΟΦΙΑ – ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ 25-27/02

ΣΟΦΙΑ – ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ 25-27/02

από 160€ / ανά άτομο
(0 Reviews)
 • Προορισμός
 • Αναχώρηση
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΟΦΙΑ - ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ
 • Παροχές
  Breakfast
  Personal Guide
  Οδικώς
 • Δεν περιλαμβάνονται
  Travel Agent
  Αεροπορικώς
  Ακτοπλοϊκώς

3ήμερη εκδρομή τις Απόκριες Σόφια – Φιλιππούπολη,

25-27/02/2023,

Τιμή συμμετοχής: 160€ / το άτομο

 

Πρόγραμμα

1

1η μέρα : Θεσσαλονίκη – Σόφια (349χλμ)

Αναχώρηση στις 07:30. Άφιξη στα σύνορα του Προμαχώνα, αστυνομικός έλεγχος και στάση στο πρώην κατάστημα αφορολόγητων ειδών. Συνεχίζουμε για τη μονή Ρίλα, που υψώνεται επιβλητική πάνω στο λεκανοπέδιο του ποταμού Ρίλσκα σε υψόμετρο 1.147 μ. Στο μοναστήρι που ιδρύθηκε τον 10ο αιώνα από τον ασκητή – μοναχό Ιβάν Ρίλσκι θα θαυμάσουμε ανεκτίμητα ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία, όπως τον μεσαιωνικό πύργο του Χρέλια,  ξυλόγλυπτα αριστουργήματα, παλιές εικόνες, υπέροχες τοιχογραφίες, καθώς και αναρίθμητα βιβλία και χειρόγραφα φυλαγμένα στη βιβλιοθήκη του μοναστηριού. Συνεχίζουμε για Σόφια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2

2η μέρα: Σόφια- Φιλιππούπολη (289χλμ)

Πρωινό και μια ξεχωριστή ημέρα μας περιμένει με την ολοήμερη εκδρομή στην Φιλιππούπολη. Θα επισκεφθούμε το γραφικό ιστορικό κέντρο της πόλης και θα δούμε τα παλιά αρχοντικά, τη γέφυρα του ποταμού Μαρίτσα, το Λαογραφικό μουσείο Κουγιουμτζόγλου, το σπίτι του Λαμαρτίνου, τον λόφο των Απελευθερωτών, τον πύργο του Ρολογιού, το Ιμαρέτ τζαμί, το Πάνθεον, την εκκλησία των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης, και το Ρωμαϊκό θέατρο. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα και επιστροφή στη Σόφια. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3

3η μέρα: Σόφια -Θεσσαλονίκη (294χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση για ξενάγηση στη όμορφη Σόφια. Εδώ θα δούμε την εκκλησία της Αγίας Κυριακής, την βυζαντινή εκκλησία της αγίας Σοφίας (απ’ όπου πήρε το όνομα της η πόλη), την ρώσικη εκκλησία του Αγίου Νικολάου και τον εντυπωσιακό ναό – μνημείο του Αλεξάντερ Νέφσκυ με τους επίχρυσους τρούλους και τις 12 καμπάνες. Ακόμη θα δούμε το μουσείο της Φυσικής Ιστορίας, το παλάτι του Πολιτισμού, το εντυπωσιακό κτίριο της Βουλής και το πάρκο της χρόνος ελέθευρος για φαγητό. Με καθ’ οδόν στάση στο Σαντάνσκι , άφιξη στην πόλη μας γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις από το ταξίδι μας.

Παροχές - Τιμές

Τιμή συμμετοχής : 160€ κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο,

Επιβάρυνση Μονοκλίνου : 50 €

 

 

Περιλαμβάνει:

 • Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν
 • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο RAMADA 4* στη Σόφια
 • Πρωϊνό
 • Ξεναγήσεις -Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Τοπικό ξεναγό
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α

 

Δεν περιλαμβάνει:

 

Ποτά, γεύματα, διασκεδάσεις, εισόδους σε μουσεία, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

 

ΔΩΡΕΑΝ PARKING ΓΙΑ ΤΟ Ι.Χ. ΣΑΣ ΣE ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ 19, ΝΙΚΟΠΟΛΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. 

 

Παρατηρήσεις:

Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail).Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία. Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. Απαραίτητη η τηλεφωνική ενημέρωση στο γραφείο μας πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Ευχαριστούμε! 

 

 

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ταξιδέψετε:

Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.

Για δική σας ασφάλεια αλλά και των γύρω σας, συστήνεται η διενέργεια self test, για τον καλύτερο έλεγχο του επιδημιολογικού φορτίου και τον ταχύτερο περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

 

Register Now!

Join the SetSail community today & set up a free account.