TOP
Image Alt

ΣΚΥΡΟΣ 11/06

ΣΚΥΡΟΣ 11/06

από 239€ / ανά άτομο
(0 Reviews)
 • Προορισμός
 • Αναχώρηση
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΣΚΥΡΟΣ
 • Παροχές
  Breakfast
  Ακτοπλοϊκώς
  Οδικώς
 • Δεν περιλαμβάνονται
  Personal Guide
  Travel Agent
  Αεροπορικώς

4 ημέρες στη Σκύρο

Ημερομηνία εκδρομής: 11/06 – 14/06/2023

 

Πρόγραμμα

1

1η ημέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΧΑΛΚΙΔΑ – ΚΥΜΗ – ΛΙΝΑΡΙΑ – ΣΚΥΡΟΣ (550χλμ.)

Συγκέντρωση νωρίς και αναχώρηση. Μετά τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στην Χαλκίδα. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και φαγητό. Στη συνέχεια άφιξη στην Κύμη και επιβίβαση στο πλοίο με προορισμό την όμορφη Σκύρο. Άφιξη στη Λιναριά, το λιμάνι του νησιού και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και το βράδυ ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

2

2η ημέρα: ΣΚΥΡΟΣ (περιήγηση πόλης) – ΑΤΣΙΤΣΑ – ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ – ΣΚΥΡΟΣ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΑΛΤΑΙΤΣ (40χλμ.)

Πρωινό και γνωριμία με την όμορφη πόλη της Σκύρου. Θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας από την Ιερά μονή του Αγίου Γεωργίου. Στη συνέχεια θα συναντήσουμε την πλατεία Μπρουκ, την οποία κοσμεί το μπρούτζινο άγαλμα του φιλέλληνα ποιητή Ρούπερτ Μπρουκ. Συνεχίζουμε για το Βόρειο μέρος του νησιού, τη Μερόη, με τα πυκνά πευκοδάση που πολλές φορές φτάνουν μέχρι τη θάλασσα, τα παραδοσιακά άσπρα σπιτάκια, τα μικρά εκκλησάκια και τις πανέμορφες παραλίες. Εκεί θα συναντήσουμε την Ατσίτσα, γραφικό χωριό, χτισμένο μέσα στο πράσινο. Στη συνέχεια και αφού διασχίσουμε την περιοχή του Αγίου Φωκά, θα επισκεφτούμε τον Άγιο Παντελεήμονα όπου θα έχουμε την ευκαιρία να αποθανατίσουμε τη μαγευτική θέα στην παραλία του Πεύκου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το απόγευμα μετάβαση στο ιστορικό λαογραφικό μουσείο Φαλτάϊτς. Πρόκειται για ένα μουσείο παραδοσιακής τέχνης, όπου μπορούμε να δούμε πλήθος αντικειμένων από την περιοχή της Σκύρου. Το βράδυ ελεύθερος χρόνος στην πόλη. Διανυκτέρευση

3

3η ημέρα: ΑΧΙΛΛΙ – ΝΥΦΙ – ΜΟΥΡΙΕΣ – ΣΚΥΡΟΣ (25χλμ.)

Πρωινό και σήμερα θα γνωρίσουμε το νότιο τμήμα του νησιού. Πρώτη στάση το Αχίλλι, από όπου σύμφωνα με τον μύθο, ξεκίνησε ο Αχιλλέας το ταξίδι του για την Τροία. Στη συνέχεια θα συναντήσουμε την παραλία της Καλαμίτσας και θα ακολουθήσουμε το δρόμο για το Νύφι. Αφού απολαύσουμε τη μοναδική φύση με τα δάση σφένδαμου, θα καταλήξουμε στις Μουριές, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε την περίφημη φάρμα με τα Σκυριανά αλογάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το απόγευμα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να περιπλανηθούμε στα γραφικά σοκάκια της Χώρας για να αγοράσουμε τα ξακουστά είδη λαϊκής τέχνης της Σκύρου. Διανυκτέρευση.

4

4η ημέρα: ΣΚΥΡΟΣ – ΚΥΜΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (535χλμ)

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για τις τελευταίες μας φωτογραφίες. Αναχώρηση για το λιμάνι και απόπλους για την Κύμη. Μετά τις απαραίτητες στάσεις, άφιξη το βράδυ στην πόλη μας

Παροχές - Τιμές

Αναχώρηση  Ημέρες  Διαμονή Τιμή Επιβ. Μονόκλ. Παιδί έως 12 ετών Διατροφή
14/04 4 SKYROS PALACE 4* 239€ +70€ 109€ Ημιδιατροφή

Περιλαμβάνει:

Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.Συνοδό του γραφείου µας.Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο που αναφέρεται στον τιμοκατάλογο. Ημιδιατροφή.Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης.  Φ.Π.Α.

 

 

 

Δεν περιλαμβάνει:

Εισόδους µουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. Φόρος διαμονής

 

 

 

Πληροφορίες:

 

Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία. Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. Απαραίτητη η τηλεφωνική ενημέρωση στο γραφείο μας πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.

Οι αναγραφόμενες ώρες του προγράμματος είναι ενδεικτικές. Το πρόγραμμα υπόκεινται σε αλλαγές εάν το κρίνει ο συνοδός για την καλύτερη διεκπεραίωση του προγράμματος.

Register Now!

Join the SetSail community today & set up a free account.