TOP
Image Alt

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

από 219€ / ανά άτομο
(0 Reviews)
 • Προορισμός
 • Αναχώρηση
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ
 • Παροχές
  Breakfast
  Οδικώς
 • Δεν περιλαμβάνονται
  Personal Guide
  Travel Agent
  Αεροπορικώς
  Ακτοπλοϊκώς

4 ημέρες στη Σαμοθράκη

Ημερομηνίες εκδρομής: 18/06 – 21/06 και 25/06 – 28/06

Πρόγραμμα

1

1η ημέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ (320χλμ)

Συγκέντρωση και αναχώρηση με προορισμό τη Σαμοθράκη! Μετά την απαραίτητη στάση μας στη Μουσθένη, φτάνουμε στην όμορφη Αλεξανδρούπολη. Θα έχουμε χρόνο να θαυμάσουμε από κοντά το φημισμένο σύμβολό της, το Φάρο, αλλά και χρόνο για περιήγηση και φαγητό. Το μεσημέρι επιβιβαζόμαστε στο πλοίο και φτάνουμε στη Σαμοθράκη το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ ελεύθερος χρόνος για βόλτα και φαγητό στον παραλιακό δρόμο του νησιού. Διανυκτέρευση.

2

2η ημέρα : ΒΟΡΕΙΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ – ΠΥΡΓΟΙ ΓΑΤΕΛΟΥΖΩΝ – ΡΕΜΑ ΦΟΝΙΑ – ΒΑΘΡΕΣ - ΘΕΡΜΑ - ΚΗΠΟΙ

Πρωινό και αναχώρηση. Θα κάνουμε μια στάση για να δούμε τους δίδυμους πύργους Γατελούζων και συνεχίζουμε  για βάθρες και το ρέμα του φονιά. Οι βάθρες είναι μια must εκδρομή στη Σαμοθράκη. Ένα πυκνό δάσος με πλατάνια, σφεντάμια και οξιές και ένα μονοπάτι που περνάει δίπλα και πάνω από τρεχούμενα νερά θα μας οδηγήσει στο γνωστό ρέμα του Φονιά με τις διαδοχικές μικρές λίμνες, τις βάθρες Απαραίτητο αξεσουάρ είναι τα αθλητικά μας παπούτσια. Στην επιστροφή θα κάνουμε μια στάση στα κοντινά Θέρμα για μια βόλτα μέχρι την γριά Βάθρα και προαιρετικό γεύμα. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το απόγευμα μια βόλτα στους Κήπους στο βόρειο άκρο του νησιού, σε ένα σεληνιακό τοπίο, θα μας μαγέψει. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση

3

3η ημέρα : ΝΟΤΙΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΡΗΜΝΙΩΤΙΣΣΑ – ΠΑΧΙΑ ΑΜΜΟΣ – ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ - ΧΩΡΑ

Ακολουθούμε διαδρομή προς τον Νότο, για να γνωρίσουμε και αυτή την περιοχή του νησιού. Θα επισκεφθούμε την Παναγιά Κρημιώτισσα και μετά θα καταλήξουμε στην Παχιά Άμμο, την πιο γνωστή παραλία της Σαμοθράκης. Χρόνος ελεύθερος, και προαιρετικό γεύμα. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τον Προφήτη Ηλία, με τα αιωνόβια πλατάνια και τη μοναδική θέα. Προαιρετικό δείπνο σε ταβέρνα με τη σπεσιαλιτέ του νησιού, κατσικάκι γεμιστό. Συνεχίζοντας θα ανηφορίσουμε στην γραφική Χώρα του νησιού, τον Πύργο, στην οποία δεσπόζουν τα ερείπια του μεσαιωνικού κάστρου. Μια βόλτα στα δρομάκια του Πύργου θα σας επιβεβαιώσει ότι το νησί αυτό δεν κοιμάται ποτέ. Μια πληθώρα καταστημάτων με ρούχα και κοσμήματα, αλλά και πολλές επιλογές για φαγητό, καφέ και γλυκό θα γεμίσουν ευχάριστα τη βραδιά σας στη Σαμοθράκη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

4

4η ημέρα : ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (340χλμ)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερη μέρα για ξεκούραση σε κάποια κοντινή παραλία ή εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν γύρος νησιού με καράβι για μπάνιο σε παραλίες που είναι δυσπρόσιτες. Αναχώρηση για το λιμάνι, από όπου θα πάρουμε το πλοίο για την Αλεξανδρούπολη και επιστροφή στη Θεσσαλονίκη.

Παροχές - Τιμές

Αναχώρηση  Ημέρες Διαμονή Τιμή Επιβ. Μονόκλ Παιδί έως 12 ετών Διατροφή
18/6,25/6 4

AEOLOS 3*,

Καμαριώτισσα

219€ +75€ 129€ Πρωινό

ΝΙΚΙ BEACH 3*,

Καμαριώτισσα

239€ +105€ -

 

Περιλαμβάνει:

Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας.Ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.Συνοδό του γραφείου µας.Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο. Πρωινό.Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης.  Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνει:

Εισόδους µουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. Φόρος διαμονής

 

Πληροφορίες:

 

Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία. Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. Απαραίτητη η τηλεφωνική ενημέρωση στο γραφείο μας πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.

Οι αναγραφόμενες ώρες του προγράμματος είναι ενδεικτικές. Το πρόγραμμα υπόκεινται σε αλλαγές εάν το κρίνει ο συνοδός για την καλύτερη διεκπεραίωση του προγράμματος.

Register Now!

Join the SetSail community today & set up a free account.