TOP
Image Alt

ΠΑΛΙΟΣ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-ΝΥΜΦΑΙΟ 10-12/02

ΠΑΛΙΟΣ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-ΝΥΜΦΑΙΟ 10-12/02

από 125€ / ανά άτομο
(0 Reviews)
 • Προορισμός
 • Αναχώρηση
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΝΥΜΦΑΙΟ
 • Παροχές
  Breakfast
  Οδικώς
 • Δεν περιλαμβάνονται
  Personal Guide
  Travel Agent
  Αεροπορικώς
  Ακτοπλοϊκώς

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟΣ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-ΝΥΜΦΑΙΟ

ΣΤΙΣ 10 – 12/02/2023

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: από 125€

 

 

 

 

Πρόγραμμα

1

1η ημέρα: Κιλκίς – Θεσσαλονίκη – Λουτρά Πόζαρ – Παλαιός Άγιος Αθανάσιος

Αναχώρηση νωρίς το πρωί και περίπου στις 08:00 από τα Κτέλ Μακεδονίας για τα μαγευτικά λουτρά Πόζαρ, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να απολαύσουμε τις ιδιότητες των ιαματικών νερών, μπαίνοντας στις φυσικές πισίνες των λουτρών όπου θα μπορείτε να απολαύσετε ταυτόχρονα τον καφέ σας σ’ έναν απόλυτα οργανωμένο χώρο.Έπειτα, θα απολαύσουμε το μεσημεριανό μας γεύμα στην Ορμα  όπου θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε παραδοσιακά προϊόντα από τοπικούς παραγωγούς ( μέλι, γλυκά του κουταλιού) από το τοπικό παζάρι στην πλατεία του χωριού. Αναχώρηση στις 16:30 για την Έδεσσα όπου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τους ορμητικούς καταρράκτες που καταλήγουν ακριβώς μπροστά στα πόδια σας και να βγάλουμε φωτογραφίες το μαγευτικό τοπίο. Αναχώρηση από την Έδεσσα στις 19:00 και επόμενος σταθμός μας ο Παλαιός Άγιος Αθανάσιος, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

2

2η ημέρα: Παλαιός Άγιος Αθανάσιος – Χιονοδρομικό Καιμάκτσαλαν

Αφού ξυπνήσουμε και πάρουμε ένα καλό πρωινό αναχωρούμε για το Χιονοδρομικό Καιμάκτσαλαν όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να απολαύσουμε το σκι, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας ,ελεύθερος χρόνος. διανυκτέρευση.

3

3η ημέρα: Νυμφαίο – Φλώρινα – Θεσσαλονίκη – Κιλκίς

Πρωινό και αναχώρηση στο αλπικό στολίδι της Φλώρινας το Νυμφαίο. Η Κοινότητα βρίσκεται σε υψόμετρο 1350 μέτρων στο όρος Βίτσι, μέσα σε ένα τοπίο απαράμιλλου φυσικού κάλους. Η αμφιθεατρική του θέση στο βουνό δίνει στον επισκέπτη την δυνατότητα να αγναντεύει κάθε άκρη του χωριού, καθώς και το γύρω γεωφυσικό τοπίο με τις πλατιές λίμνες, όπως η Βεγορίτιδα. Ακολουθεί επίσκεψη στον Αρκτούρο, διανύοντας για περίπου δέκα με δεκαπέντε λεπτά ένα πέτρινο μονοπάτι στο οποίο οι αντικριστές οξιές που γέρνουν για να αγκαλιάσουν η μία την άλλη δημιουργούν ένα ρομαντικό μονοπάτι που δεν θες να τελειώσει ποτέ, επόμενος και τελικός προορισμός μας η Φλώρινα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να απολαύσουμε το καφεδάκι μας και στην συνεχεία παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής.

Παροχές - Τιμές

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 125€ / το άτομο

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

-Μεταφορά με πολυτελή λεωφορείο.

-Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

-Έμπειρο αρχηγό συνοδό

-2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Lithos 3*** στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο

-Free Wi-fe σε όλη την διάρκεια της εκδρομής

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Εισόδους σε Μουσεία , ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό η προτεινόμενο.

Χρήση Spa στο ξενοδοχείο +20,00 κατά άτομο

 

 

Παρατηρήσεις:

Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail).Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία. Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. Απαραίτητη η τηλεφωνική ενημέρωση στο γραφείο μας πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Ευχαριστούμε! 

 

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ταξιδέψετε:

Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.

Για δική σας ασφάλεια αλλά και των γύρω σας, συστήνεται η διενέργεια self test, για τον καλύτερο έλεγχο του επιδημιολογικού φορτίου και τον ταχύτερο περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Register Now!

Join the SetSail community today & set up a free account.