TOP
Image Alt

ΝΑΞΟΣ 22-26/06

ΝΑΞΟΣ 22-26/06

από 310€ / ανά άτομο
(0 Reviews)
 • Προορισμός
 • Αναχώρηση
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΝΑΞΟΣ
 • Παροχές
  Breakfast
  Οδικώς
 • Δεν περιλαμβάνονται
  Personal Guide
  Travel Agent
  Αεροπορικώς
  Ακτοπλοϊκώς

5 ημέρες στη Νάξο

Ημερομηνίες εκδρομής: 22-26/06/2023

 

Η Νάξος είναι το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων και βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο τους. Προσφέρει έναν πλούτο διαφορετικών εμπειριών στους επισκέπτες, συνδυάζοντας παραδοσιακά στοιχεία με σύγχρονες ανέσεις, ήσυχες αποδράσεις και ζωηρή νυχτερινή ζωή, μαγευτικές παραλίες και εκπληκτικό φαγητό.

Πρόγραμμα

1

1- 2 μέρα: Θεσσαλονίκη – Πειραιάς – Νάξος

Αναχώρηση  στις 22:00. Με καθ’ οδόν στάσεις για καφέ και ξεκούραση, φθάνουμε νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά. Απόπλους για Νάξο στις 07.25. Άφιξη στις 12:30. Επίσκεψη στο κάστρο της χώρας της Νάξου όπου το τείχος του εφάπτεται με τους τοίχους των περιμετρικών σπιτιών. Ο μεσαιωνικός οικισμός δεν ήταν μόνο τόπος κατοικίας αλλά και διοικητικό, εκπαιδευτικό και θρησκευτικό κέντρο των Ενετών κατακτητών. Στο κέντρο της τειχισμένης πόλης η κεντρική πλατεία με την καθολική μητρόπολη και τα ερείπια του κεντρικού πύργου που η παράδοση θέλει να είναι το παλάτι του Σανούδου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη. Προτείνουμε να επισκεφτείτε κατά το ηλιοβασίλεμα και την περίφημη Πορτάρα ή Ναό του Απόλλωνα, όπου είναι πολύ γραφικά και να αποθανατίσετε τη στιγμή! Διανυκτέρευση.

2

3η μέρα: Νάξος (γύρος νησιού)

Πρωινό και αναχώρηση για περιήγηση στην κεντρική Νάξο. Πρώτη στάση το χωριό Χαλκί, το παλαιό κέντρο του νησιού. Περίπατος στα πλακόστρωτα στενά και επίσκεψη στο πρώτο αποστακτήριο κίτρου, του παραδοσιακού ποτού της Νάξου. Ακολουθεί στάση στο χωριό Μονή και στο Βυζαντινό μοναστήρι της Παναγίας της Δροσιανής. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Φιλώτι, και συνεχίζουμε για το “μαρμάρινο χωριό” την Απείρανθο, το στολίδι της ορεινής Νάξου, χρόνος για γεύμα. Συνεχίζουμε για το Σαγκρί, γνωστό για την αρχιτεκτονική του, τα διάσπαρτα μοναστήρια και τον αρχαιολογικό χώρο του Ναού της Δήμητρας στην περιοχή Γύρουλας. Θα καταλήξουμε στην διάσημη παραλία της Αγίας Άννας, με το δάσος από κέδρους. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3

4η μέρα: Νάξος (κρουαζιέρα στα Κουφονήσια)

Πρωινό. Ημέρα ελεύθερη στη διάθεση των εκδρομέων. Όποιος θέλει μπορεί να συμμετέχει σε μία προαιρετική κρουαζιέρα στα πανέμορφα Κουφονήσια και να θαυμάσει τις φυσικές ομορφιές και τα κρυστάλλινα νερά. Διανυκτέρευση.

4

5η μέρα: Πειραιάς – Θεσσαλονίκη.

Πρωινό. Αναχώρηση για το λιμάνι και απόπλους για Πειραιά στις 09:30. Άφιξη στον Πειραιά στις 14:45. Παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής. Με ενδιάμεσες στάσεις, φτάνουμε στην πόλη μας γεμάτοι όμορφες εικόνες από το ταξίδι μας

Παροχές - Τιμές

Τιμή συμμετοχής:310,00 € το άτομο σε δίκλινο

Επιβάρυνση Μονόκλινου :60€

  

Περιλαμβάνει:

 • Την μεταφορά με πολυτελές, ασφαλές πούλμαν του γραφείου μας, το οποίο τηρεί όλα τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και συνοδεύει τους εκδρομείς καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
 • Τα εισιτήρια του πλοίου Πειραιάς – Νάξος – Πειραιάς σε οικονομική θέση,
 • Τρεις διανυκτερεύσεις στη Νάξο
 • Πρωινό στο ξενοδοχείο
 • Μεταφορές –περιηγήσεις – ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Φ.Π.Α.
 • Φόρο διαμονής υπέρ Ελληνικού Δημοσίου
 • Αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας

 

Δεν περιλαμβάνει: Φαγητά, ποτά, φιλοδωρήματα, εισιτήριο της κρουαζιέρας, ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

Πληροφορίες:

 

Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία. Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. Απαραίτητη η τηλεφωνική ενημέρωση στο γραφείο μας πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.

Οι αναγραφόμενες ώρες του προγράμματος είναι ενδεικτικές. Το πρόγραμμα υπόκεινται σε αλλαγές εάν το κρίνει ο συνοδός για την καλύτερη διεκπεραίωση του προγράμματος.

Register Now!

Join the SetSail community today & set up a free account.