TOP
Image Alt

ΜΥΤΙΛΗΝΗ 3/6

ΜΥΤΙΛΗΝΗ 3/6

/ ανά άτομο
(0 Reviews)
 • Προορισμός
 • Αναχώρηση
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ
 • Παροχές
  Breakfast
  Ακτοπλοϊκώς
  Οδικώς
 • Δεν περιλαμβάνονται
  Personal Guide
  Travel Agent
  Αεροπορικώς

4ήμερη εκδρομή στην Μυτιλήνη!

Ημερομηνία εκδρομής:3-6/6/2023

 

Λέσβος ή Μυτιλήνη: δύο ονόματα που συνήθως χρησιμοποιούνται, αλλά και συγχέονται, για το ίδιο ακριβώς νησί, το τρίτο μεγαλύτερο της Ελλάδας μετά την Κρήτη και την Εύβοια, τον μεγαλύτερο σε έκταση δήμο του ελληνικού χάρτη (1.633,83 τ.χλμ.), ο οποίος κατέχει την πρώτη θέση στο βάθρο των ιδανικότερων προορισμών για όσους θέλουν να ζήσουν εμπειρία αυθεντικής Ελλάδας. Η Λέσβος είναι η γεύση της αληθινής Ελλάδας στα καλύτερά της.

Παρά το μέγεθός της και με πολύ περισσότερο μόνιμο πληθυσμό από τη Ρόδο ή την Κέρκυρα των παραπλήσιων μεγεθών, προσελκύει μόνο κλάσματα τουριστών. Αλλά αυτό ακριβώς είναι και το συγκριτικό της πλεονέκτημα: μπορεί να επαίρεται για τη διαφορετικότητά της και την ποιοτική της υπεροχή, σε εποχές που ο παγκόσμιος ανταγωνισμός επιβάλλει τη μετάλλαξη των τουριστικών προορισμών σε θεματικά πάρκα. Η Μυτιλήνη, με τον δικό της, διόλου παράξενο τρόπο, καταφέρνει και διατηρεί την αυθεντικότητα ενός παλαιάς κοπής ελληνικού νησιού. Ναι, η Μυροβόλος Λέσβος -όπως αποκαλείται- ακόμη ευωδιάζει με έντονο άρωμα αληθινής, Ελληνικής, νησιώτικης ζωής.

Πρόγραμμα

1

1η ημέρα: Κιλκίς-Θεσσ/νίκη-Μυτιλήνη

Αναχώρηση στις 19:00 από Πλατεία Αριστοτέλους, επιβίβαση στο πλοίο στις 21:00 και αναχώρηση για Μυτιλήνη, άφιξη στην Μυτιλήνη στις 07:00 το πρωί.

2

2η ημέρα: Μυτιλήνη-Άγιος Ραφαήλ- Ιερός Ναός Ταξιαρχών Μανταμάδο

Πρωινό. Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχωρούμε να επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Άγιο Ραφαήλ. Παρακολούθηση  Θεία Λειτουργία.(H Ιερά Μονή Αγ. Ραφαήλ βρίσκεται 14 χλμ. βόρεια της Μυτιλήνης και 3 χλμ. από τον οικισμό της Θερμής, στο λόφο των Καρυών, μέσα στους ελαιώνες.) Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Μανταμάδο,στάση για φαγητό το μεσημέρι σε κάποια παραλία, επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3

3η ημέρα: Μόλυβο-Κάστρο-Παναγία Γλυκογλίφουσα-Πέτρα-Ιερά μονή Αγίου Ιγνάτιου

Πρωινό και αναχώρηση να επισκεφθούμε τον Μόλυβο ,το κάστρο της πόλης.Στη συνέχεια στην Πέτρα,προσκύνημα στο εκκλησάκι της Παναγίας Γλυκοφιλούσα. Μπάνιο στην παραλία της Πέτρας, φαγητό. Αναχωρούμε για την Μονή Λειμώνος του Αγίου Ιγνατίου όπου φυλάσσονται κειμήλια ανεκτίμητης αξίας. Επιστροφή στο Ξενοδοχείο, διανυκτέρευση

4

4η ημέρα: Μυτιλήνη-Καβάλα-Θεσσ/νίκη-Κιλκίς

Πρωινό και αναχώρηση για το λιμανι,06:45 επιβίβαση στο πλοίο  άφιξη στο λιμάνι της Καβάλας περίπου στις 16:30 και με τις ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν φτάνουμε στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις..

Παροχές - Τιμές

Τιμή εισιτηρίου: 175,00€

Παιδιά από 5-12 ετών σε τρίκλινο:145,00€

Μονοκλινο:+40,00€

 

Προκαταβολή: 70,00€ κατά άτομο έως 20/5/23

Εξόφληση: 30/05/23

 

 

 

 

Περιλαμβάνει:

-Μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελές λεωφορείο

-Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης για την διαδρομή Θεσσαλονίκη-Μυτιλήνη & Μυτιλήνη – Καβάλα.

-2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Pasiphae hote 3* με πρωινό.

-Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης

-Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνει: 

-Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, φόρος διαμονής, η προαιρετική εκδρομή στο Αϊβαλί και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

 

 

 

Πληροφορίες:

 

Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία. Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. Απαραίτητη η τηλεφωνική ενημέρωση στο γραφείο μας πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.

Οι αναγραφόμενες ώρες του προγράμματος είναι ενδεικτικές. Το πρόγραμμα υπόκεινται σε αλλαγές εάν το κρίνει ο συνοδός για την καλύτερη διεκπεραίωση του προγράμματος.

Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα. Ευχαριστούμε!

Register Now!

Join the SetSail community today & set up a free account.