TOP
Image Alt

ΛΟΥΤΡΑ ΣΜΟΚΟΒΟΥ-ΡΕΝΤΙΝΑ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ 25/3

ΛΟΥΤΡΑ ΣΜΟΚΟΒΟΥ-ΡΕΝΤΙΝΑ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ 25/3

από 80€ / ανά άτομο
(0 Reviews)
  • Αναχώρηση
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ
  • Παροχές
    Breakfast
    Οδικώς
  • Δεν περιλαμβάνονται
    Personal Guide
    Travel Agent
    Αεροπορικώς
    Ακτοπλοϊκώς

2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΛΟΥΤΡΑ ΣΜΟΚΟΒΟΥ-ΡΕΝΤΙΝΑ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ

25/03-26/03

Τιμή συμμετοχής: 80€ το άτομο σε δίκλινο

Επιβάρυνση μονόκλινου:15

 

Τα λουτρά Σμοκόβου βρίσκονται στο 35ο χλμ. του οδικού άξονα Καρδίτσας – Ρεντίνας σε υψόμετρο 450 μ. Είναι “κρυμμένα” σε καταπράσινη μικρή κοιλάδα κατάφυτη από δρυς και σκιερούς πλατύφυλλους πλάτανους. Κάθε λουτρική περίοδο σφύζουν από ζωή και “φιλοξενούν” πλήθος δραστηριοτήτων.

Πρόγραμμα

1

1Η ΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -Ι.Μ. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΝ ΒΟΥΝΕΝΟΙΣ- OINOΠΟΙΕΙΟ ΦΙΛΙΑ ΓΗ-ΦΡΑΓΜΑ ΣΜΟΚΟΒΟΥ-ΛΟΥΤΡΑ ΣΜΟΚΟΒΟΥ

Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη στις 7.30 .Με καθ’ οδόν στάση   στη Λάρισα, άφιξη στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου  εν Βουνένοις στις ανατολικές πλαγιές του Ελικώνα. Το μοναστήρι κτίστηκε το 10ο αιώνα από τον αυτοκράτορα του Βυζαντίου Βασίλειο Β΄ το Βουλγαροκτόνο και κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Επανάστασης αποτέλεσε την βάση του Δημήτριου Υψηλάντη. Χρόνος ελεύθερος για προσκύνημα. Αναχώρηση για το οινοποιείο ΦΙΛΙΑ ΓΗ  για γευσιγνωσία αρωματικών και ποιοτικών οίνων. Αναχώρηση για το φράγμα Σμοκόβου και την γύρω περιοχή. Χρόνος ελεύθερος για περιήγηση και φαγητό . Αναχώρηση για τα λουτρά Σμοκόβου, άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Διανυκτέρευση.

2

2Η ΜΕΡΑ: ΛΟΥΤΡΑ ΣΜΟΚΟΒΟΥ-ΡΕΝΤΙΝΑ -ΚΑΡΔΙΤΣΑ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ρεντίνας. Το μοναστήρι ιδρύθηκε τη βυζαντινή περίοδο και στο χώρο της εκτός από το κρυφό σχολείο λειτουργούσε και νοσοκομείο για τους απόρους των γειτονικών χωριών. Χρόνος ελεύθερος για προσκύνημα. Αναχώρηση για την βασίλισσα   των Αγράφων τη Ρεντίνα. Χρόνος ελεύθερος για περιήγηση στα γραφικά σοκάκια και για να επισκεφτούμε τα 3 μουσεία της Ρεντίνας, το Μουσείο της Βυζαντινής και Μεταβυζαντινής Τέχνης, το μουσείο της Εθνικής Αντίστασης και το Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο. Αναχώρηση για την όμορφη Καρδίτσα. Χρόνος ελεύθερος για περιήγηση και φαγητό. Με καθ΄ οδόν στάση άφιξη στην πόλη μας γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις από το ταξίδι μας.

Παροχές - Τιμές

Τιμή συμμετοχής: 80€ το άτομο σε δίκλινο

 

Επιβάρυνση μονόκλινου:15

Περιλαμβάνει:

  •  Την μεταφορά με πολυτελές, ασφαλές πούλμαν του γραφείου μας το οποίο τηρεί όλα τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ
  • Μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο  Λουτρά Σμοκόβου
  • Πρωινό
  • Ξεναγήσεις –περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α. και φόρο διαμονής
  • Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας
  • Φόρος Διαμονής

 

Δεν περιλαμβάνει:

Ποτά,  γεύματα, εισόδους σε μουσεία και ότι άλλο αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

 ΔΩΡΕΑΝ PARKING ΓΙΑ ΤΟ Ι.Χ. ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ 19, ΝΙΚΟΠΟΛΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

 

 

Πληροφορίες:

 

Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία. Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. Απαραίτητη η τηλεφωνική ενημέρωση στο γραφείο μας πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.

Οι αναγραφόμενες ώρες του προγράμματος είναι ενδεικτικές. Το πρόγραμμα υπόκεινται σε αλλαγές εάν το κρίνει ο συνοδός για την καλύτερη διεκπεραίωση του προγράμματος.

Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα. Ευχαριστούμε!

 

Register Now!

Join the SetSail community today & set up a free account.