TOP
Image Alt

ΛΕΥΚΑΔΑ 24/3

ΛΕΥΚΑΔΑ 24/3

/ ανά άτομο
(0 Reviews)
 • Προορισμός
 • Αναχώρηση
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΛΕΥΚΑΔΑ
 • Παροχές
  Breakfast
  Personal Guide
  Οδικώς
 • Δεν περιλαμβάνονται
  Travel Agent
  Αεροπορικώς
  Ακτοπλοϊκώς

3ήμερη εκδρομή

Λευκάδα

Δωδώνη-Νικόπολη-Λίμνη Ζήρου-Ιωάννινα

Ημερομηνία εκδρομής:24/03-26/03

 

Περιτριγυρισμένη από 24 νησάκια, μεταξύ των οποίων και ο περίφημος Σκορπιός του Αριστοτέλη Ωνάση, η Λευκάδα συνδέεται με τις απέναντι στερεοελλαδίτικες ακτές μέσω πλωτής γέφυρας (μήκους 50 μ.), γεγονός που την καθιστά εύκολα προσβάσιμη στους επισκέπτες της. Διαθέτει σημαντικά αξιοθέατα, εκκλησίες και μονές, γραφικούς οικισμούς, πυκνή βλάστηση, εντυπωσιακούς όρμους με διάφανα γαλαζοπράσινα νερά, οργανωμένες και ερημικές παραλίες εκπληκτικής ομορφιάς, υψηλή πολιτιστική παράδοση και φιλόξενους κατοίκους.

 

 

Πρόγραμμα

1

1Η ΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΩΔΩΝΗΣ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ-ΠΡΕΒΕΖΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ

Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη στις 7.30 Με καθ’ οδόν στάση για καφέ στα Γρεβενά, άφιξη στο Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης που κατασκευάστηκε τον 3Ο αιώνα πχ από τον Βασιλιά Πύρρο και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα σωζόμενα αρχαιοελληνικά θέατρα χωρητικότητας 18.000 θέσεων. Αναχώρηση για τον αρχαιολογικό μουσείο της Νικόπολης την πόλη που ίδρυσε ο Οκταβιανός σε ανάμνηση της νίκης στην ναυμαχία του Ακτίου το 31πχ.Συνεχίζουμε  για την όμορφη και γραφική Πρέβεζα. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό. Αναχώρηση για  την  Λευκάδα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για περιήγηση στην όμορφη πόλη.Διανυκτέρευση.  

2

2Η ΜΕΡΑ: ΛΕΥΚΑΔΑ-ΚΑΡΥΑ

Πρωϊνό και αναχώρηση για τη Ιερά Μονή Φανερωμένης προστάτιδα του νησιού. Χρόνος ελεύθερος για προσκύνηση της Θαυματουργής εικόνας της Παναγίας και για να επισκεφτούμε το ναυτικό και εκκλησιαστικό μουσείο. Αναχώρηση για το στολίδι της Λευκάδας την Καρυά Χρόνος ελεύθερος για περιήγηση στο πανέμορφο γραφικό χωριό. Επιστροφή στην Λευκάδα και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

3

3Η ΜΕΡΑ: ΛΕΥΚΑΔΑ- ΛΙΜΝΗ ΖΗΡΟΥ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρωινό και αναχωρούμε  για την πανέμορφη  λίμνη Ζηρού .Χρόνος ελεύθερος για καφέ. Αναχώρηση για τα πανέμορφα Ιωάννινα για περιήγηση και φαγητό. Με καθ’ οδόν στάση, για καφέ άφιξη στην πόλη μας γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις από το ταξίδι μας.

Παροχές - Τιμές

 

Αναχωρήσεις

Ημέρες

Ξενοδοχείο

Tιμή

 

Μονόκλινο

 

Διατροφή

24/03

3ημ

HOTEL IONIAN STAR 4*

140€

 

 

 

Περιλαμβάνει:

 •  Την μεταφορά με πολυτελές, ασφαλές πούλμαν του γραφείου μας το οποίο τηρεί όλα τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ
 • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο
 • Πρωινό
 • Ξεναγήσεις –περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Φ.Π.Α. και φόρο διαμονής
 • Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας

 

 Δεν περιλαμβάνει:

Ποτά,  γεύματα, εισόδους σε μουσεία και ότι άλλο αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

 ΔΩΡΕΑΝ PARKING ΓΙΑ ΤΟ Ι.Χ. ΣΑΣ  ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ 19, ΝΙΚΟΠΟΛΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

 

 

Πληροφορίες:

 

Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία. Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. Απαραίτητη η τηλεφωνική ενημέρωση στο γραφείο μας πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.

Οι αναγραφόμενες ώρες του προγράμματος είναι ενδεικτικές. Το πρόγραμμα υπόκεινται σε αλλαγές εάν το κρίνει ο συνοδός για την καλύτερη διεκπεραίωση του προγράμματος.

Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα. Ευχαριστούμε!

 

 

Register Now!

Join the SetSail community today & set up a free account.