TOP
Image Alt

ΛΕΥΚΑΔΑ 3-5/6

ΛΕΥΚΑΔΑ 3-5/6

από 145€ / ανά άτομο
(0 Reviews)
 • Προορισμός
 • Αναχώρηση
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΕΥΚΑΔΑ
 • Παροχές
  Breakfast
  Travel Agent
  Οδικώς
 • Δεν περιλαμβάνονται
  Personal Guide
  Αεροπορικώς
  Ακτοπλοϊκώς

3ήμερη εκδρομή στην Λευκάδα!

Ημερομηνία εκδρομής:3-5/6/2023

 

Νησί δύο σε ένα, συνδυάζει στοιχεία της ορεινής ηπειρωτικής Ελλάδας και μερικές από τις πιο θεαματικές παραλίες του Ιονίου, οι οποίες θα σας κάνουν να αναρωτιέστε σε ποιο εξωτικό νησί προσγειωθήκατε.

 

(ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΕΓΚΡΕΜΝΟΙ-ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ-ΦΙΣΚΑΡΔΟ-ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗ-ΣΠΗΛΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ-ΜΕΓΑΝΗΣΙ-ΝΗΣΙ ΩΝΑΣΗ)

Πρόγραμμα

1

1η ημέρα: Κιλκίς-Θεσσ/νικη-Πηγές Αχέροντα-Λευκάδα

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07:00 καις στις 08:00 από τα Κτελ Μακεδονίας και με τις ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν φτάνουμε στις Πηγές Αχέροντα, ελεύθερος χρόνος όπου  οι λάτρεις της πεζοπορίας και της περιπέτειας μπορούν να φτάσουν, μέσα από το ποτάμι, μέχρι τις πηγές του Αχέροντα. Οι λιγότερο τολμηροί θα βαδίσουν δίπλα στο ποτάμι μέχρι τη σκάλα της Τζαβέλαινας. Εάν σας  αρέσουν τα υπαίθρια σπορ, θα έχετε  την ευκαιρία να κάνετε ιππασία στο δάσος που οδηγεί στις πηγές του Αχέροντα και θα επιστρέψετε από ένα σημείο και μετά μέσα από το ποτάμι, καλπάζοντας μέσα στα διάφανα νερά. Αν πάλι είστε «ερωτευμένοι» με το ράφτινγκ, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε δυνατές συγκινήσεις. Η διαδρομή από τη γέφυρα της Γλυκής είναι σύντομη και προσιτή για τον καθένα. Αναχώρηση για Λευκάδα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, διαν/ση.

2

2η ημέρα: (προαιρετική κρουαζιέρα από Νυδρι- Εγκρεμνοί-Πόρτο Κατσίκι-Φισκάρδο Κεφαλονιάς-Ιθάκη-Σπηλιά Παπανικολή-Μεγανήσι-Νησί Ωνάση

Πρωινό και αναχωρούμε για το χωριό Νυδρί, από όπου θα έχουμε τη δυνατότητα για μια προαιρετική μας εκδρομή. Θα επισκεφθούμε την παραλία Εγκρεμνοί για κολύμπι και ηλιοθεραπεία. Επόμενη στάση μαγευτικό Πόρτο Κατσίκι, μια από τις καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη. Συνεχίζουμε για το Φισκάρδο της Κεφαλλονιάς που θεωρείται το διαμάντι της μεσογείου φαγητό και κολύμπι. Έπειτα ακολουθεί στάση στην Ιθάκη. Στην επιστροφή θα επισκεφθούμε την σπηλιά Παπανικολής που βρίσκεται στο Μεγανήσι Λευκάδος. Είσοδος στην σπηλιά για φωτογραφίες. Επόμενη στάση το Σκορπιό για μπάνιο, το νησί του Έλληνα Κροίσου Αρισ. Ωνάση. Περίπλους των νησιών Σκορπίδι Σπάρτη και Μαδούρι, φτάνουμε στο Νυδρί . Επιστροφή στην Λευκάδα . Διαν/ση.

3

3η ημέρα: Λευκάδα-Πάργα-Θεσσ/νικη-Κιλκίς

Αφού ξυπνήσουμε και πάρουμε ένα καλό πρωινό συγκέντρωση στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου μας με τις αποσκευές και αναχωρούμε για την Πάργα. Η Πάργα δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα ένα νησί. Η αμφιθεατρική της ρυμοτομία, τα πολύχρωμα σπίτια, τα λιθόστρωτα γραφικά σοκάκια που σκαρφαλώνουν ως την κορυφή του λόφου, η απίστευτη θέα στο νησί της Παναγίας που καθρεφτίζεται στα νερά του λιμανιού, σε μαγεύουν. Χρόνος ελεύθερος για το μεσημεριανό γεύμα. Αναχώρηση από την Παργα και με τις ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν φτάνουμε στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Παροχές - Τιμές

ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΑΡΓΑ-ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ
         
Ξενοδοχείο Τιμή ανά άτομο Παιδία

5-12

Επιβ. Μονόκλινο Αναχώρηση

Ώρα

         
Hotel Vilagio Maistro 4* με πρωινό  

145

 

85

 

40€

08:00-Κτελ Μ

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

-Μεταφορά με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας.

-2 διανυκτερεύσεις στην Λευκάδα στο ξενοδοχείο Villagio maistro με πρωινό.

-Συνοδό – αρχηγό του γραφείου μας.

-Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

– Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα. Δημοτικούς φόρους ξενοδοχείων.                                              -Προαιρετική κρουαζιέρα +25€

 

 

(ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΕΓΚΡΕΜΝΟΙ-ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ-ΦΙΣΚΑΡΔΟ-ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗ-ΣΠΗΛΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ-ΜΕΓΑΝΗΣΙ-ΝΗΣΙ ΩΝΑΣΗ)

 

 

 

 

Πληροφορίες:

 

Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία. Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. Απαραίτητη η τηλεφωνική ενημέρωση στο γραφείο μας πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.

Οι αναγραφόμενες ώρες του προγράμματος είναι ενδεικτικές. Το πρόγραμμα υπόκεινται σε αλλαγές εάν το κρίνει ο συνοδός για την καλύτερη διεκπεραίωση του προγράμματος.

Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα. Ευχαριστούμε!

Register Now!

Join the SetSail community today & set up a free account.