TOP
Image Alt

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΑ 23-27/02 & 24-27/02

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΑ 23-27/02 & 24-27/02

από 115€ / ανά άτομο
(0 Reviews)
 • Προορισμός
 • Αναχώρηση
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
 • Παροχές
  Breakfast
  Personal Guide
  Οδικώς
 • Δεν περιλαμβάνονται
  Travel Agent
  Αεροπορικώς
  Ακτοπλοϊκώς

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΑ

 

23-27/02     &     24-27/02

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΑΠΟ 115€ / ΤΟ ΑΤΟΜΟ

 

 

Πρόγραμμα

1

1Η ΗΜΕΡΑ

(ΘΕΣΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ)

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 22.45 στο άγαλμα του Βενιζέλου στην πλατεία Αριστοτέλους και αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη. Διέλευση από Εγνατία Οδό, στάση σε σημείο που θα καθορισθεί για καφέ. Σύνορα Κήπων, έλεγχος διαβατηρίων – ταυτοτήτων, σύντομη επίσκεψη στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών (duty free). Στη συνέχεια, φθάνουμε στη Ραιδεστό όπου θα κάνουμε στάση για καφέ πάνω στο δρόμο. Μετά από ακόμα 2 ώρες ταξίδι φτάνουμε στην Πόλη το πρωί.

2

2Η ΗΜΕΡΑ

(ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ)

Διέλευση από Εγνατία Οδό, στάση σε σημείο που θα καθορισθεί για καφέ. Σύνορα Κήπων, έλεγχος διαβατηρίων – ταυτοτήτων, σύντομη επίσκεψη στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών και στη συνέχεια μέσω Μαλγάρων – Ραιδεστού φθάνουμε  νωρίς  το πρωί στην Κωνσταντινούπολη, με πρώτη μας επίσκεψη τη Μονή των Βλαχερνών εκεί όπου ψάλθηκε για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος. Στη συνέχεια, αφήνοντας το Κεράτιο θα πάρουμε το καραβάκι για μια προαιρετική κρουαζιέρα, να ξεκουραστούμε θαυμάζοντας Ευρώπη και Ασία στα υπέροχα Στενά του Βοσπόρου. Στη συνέχεια μετάβαση στο  ξενοδοχείο, τακτοποίηση και ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετική επίσκεψη με το λεωφορείο στο Μεσοχώρι, το σημερινό Ortakoy  όπου ο καθένας θα περιηγηθεί στα όμορφα σοκάκια της περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3

3Η ΗΜΕΡΑ

(ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΣΑ - ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ)

Πρωϊνό και αναχώρηση για προαιρετική εκδρομή στα πανέμορφα διαμαντένια Πριγκηπόνησα ξεκινώντας από το νησί της Χάλκης όπου και θα επισκεφθούμε την περίφημη Θεολογική Σχολή της Χάλκης. Στη συνέχεια επισκεπτόμαστε με το καράβι μας το νησί της Πριγκήπου όπου θα έχουμε και ελεύθερο χρόνο για βόλτες και φαγητό. Η Πρίγκηπος είναι ένα πραγματικά όμορφο νησί με γραφικά στενά και επιβλητικά αρχοντικά με ανθισμένους κήπους.

4

4Η ΗΜΕΡΑ

(ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ)

Πρωινό και αναχώρηση  με το λεωφορείο όπου θα μεταβούμε στο Ιστορικό Κέντρο με πρώτη μας επίσκεψη τη θρυλική Αγιά Σοφιά και την ανακαινισμένη Κιστέρνα του Ιουστινιανού καθώς και τον Ιππόδρομο. Αφήνοντας πίσω την περιοχή του Σουλτάν Αχμέτ περπατώντας σιγά σιγά θα φτάσουμε στην Κλειστή Αγορά όπου θα παραμείνουμε για ψώνια, καφέ και φαγητό. Στη συνέχεια περπατώντας και διασχίζοντας εξωτερικά την Κλειστή Αγορά θα φτάσουμε στην Αιγυπτιακή Αγορά όπου θα δοθεί ελεύθερος χρόνος για τη συνέχιση των αγορών μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε πλωτό καράβι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5

5Η ΗΜΕΡΑ

(ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)
Πρωινό και αναχώρηση για να μεταβούμε για τις τελευταίες αγορές μας, επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και από εκεί αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη. Στάση στη Ραιδεστό για φαγητό. Διέλευση Κήπων και με τις απαραίτητες στάσεις καθ’ οδόν άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

 

Στο πρόγραμμα με τις δύο διανυκτερεύσεις, δεν πραγματοποιείται η 3η ημέρα του προγράμματος, δηλαδή η εκδρομή στα Πριγκηπόνησσα.

Παροχές - Τιμές

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 

 

στο DORA HOTEL με πρωινό

24-27 Φεβρουαρίου (2 διανυκτερεύσεις)115€

23-27 Φεβρουαρίου (3 διανυκτερεύσεις)140€

 

στο Taksim Express Hotel (Taksim) με πρωινό

24-27 Φεβρουαρίου (2 διανυκτερεύσεις)125€

23-27 Φεβρουαρίου (3 διανυκτερεύσεις)155€

 

Περιλαμβάνει
Μεταφορά με σύγχρονο λεωφορείο μετ’ επιστροφής, και όλες οι τοπικές μετακινήσεις του προγράμματος
2 ή 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας με πρωινό
Ξεναγήσεις- περιηγήσεις του προγράμματος με τοπικό Ελληνόφωνο ξεναγό
Έμπειρο αρχηγό – συνοδό καθ ‘όλη τη διάρκεια της εκδρομής
Ασφάλεια αστικής ευθύνης (tour operator)

 


Δεν περιλαμβάνει
Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων
Η κρουαζιέρα στο Βόσπορο με ναυλωμένο καραβάκι και ξενάγηση με κόστος στα 15€ το άτομο
Η εκδρομή στην Πριγκιπόννησα με κόστος στα 25€ κατ’ άτομο (επίσκεψη στα 2 νησιά, την Πρίγκηπο και τη Χάλκη με ναυλωμένο καραβάκι και ξενάγηση)
Βραδινό γλέντι στο Βόσπορο με ανατολίτικο show με χανούμισες και χορευτές με κόστος στα 35€ το άτομο (περιλαμβάνει πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό, κρασί ή μπύρα)
Βραδινή έξοδο στο Galata to Ortaköy με κόστος στα 10€ το άτομο
Δημοτικός φόρος διαμονής (2€ το άτομο για κάθε διανυκτέρευση)
Επι­πλέ­ον γεύ­μα­τα, ποτά και ότι ανα­φέ­ρε­ται στο πρό­γραμ­μα ως προ­αι­ρε­τι­κό
Ταξιδιωτική ασφάλιση με την Interamerican με κόστος στα 25€ το άτομο, η οποία καλύπτει και θέματα covid-19 (αποζημίωση σε περίπτωση ακύρωσης της εκδρομής λόγω covid)

 

 

Παρατηρήσεις:

Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail).Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία. Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. Απαραίτητη η τηλεφωνική ενημέρωση στο γραφείο μας πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Ευχαριστούμε! 

 

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ταξιδέψετε:

Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.

Για δική σας ασφάλεια αλλά και των γύρω σας, συστήνεται η διενέργεια self test, για τον καλύτερο έλεγχο του επιδημιολογικού φορτίου και τον ταχύτερο περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Register Now!

Join the SetSail community today & set up a free account.