TOP
Image Alt

ΚΕΡΚΥΡΑ 5 & 6 ΗΜΕΡΕΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ 5 & 6 ΗΜΕΡΕΣ

από 359€ / ανά άτομο
(0 Reviews)
6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις & 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις
 • Προορισμός
 • Αναχώρηση
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΕΡΚΥΡΑ
 • Παροχές
  Ακτοπλοϊκώς
  Οδικώς
 • Δεν περιλαμβάνονται
  Breakfast
  Personal Guide
  Travel Agent
  Αεροπορικώς

Η κοσμοπολίτικη Κέρκυρα είναι ίσως το πιο γνωστό νησί των Ιόνιων νησιών και ένα από τα δημοφιλέστερα στη Μεσόγειο. Πόλος έλξης εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών κάθε χρόνο, αλλά και πηγή έμπνευσης για όλες τις καλές τέχνες, με τεράστια πολιτιστική κληρονομιά, διαθέτει ιδιαίτερη αίγλη, η οποία, σε συνδυασμό με τις φυσικές ομορφιές, το θαυμάσιο κλίμα, τις παραλίες και τα ενδιαφέροντα αξιοθέατα, την καθιστά έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς για Έλληνες και ξένους ταξιδιώτες. Με μεγαλοπρεπή παλάτια, φρούρια, ρομαντικά καντούνια, τοξωτές στοές, απίθανες παραλίες και μοναδική γαστρονομία, η γαλαζοαίματη Κέρκυρα σάς περιμένει. Οι χρυσαφένιες αμμουδιές και τα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου και ειδικά της Κέρκυρας δε θα σε απογοητεύσουν! Επισκεφθείτε την παραλία:  Ροβινιά, Παλαιοκαστρίτσα, Χαλικούνας, Ισσός, Κανάλι της Αγάπης, Μυρτιώτισσα, Στελάρι. 

Πρόγραμμα

1

1η ΗΜΕΡΑ: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναχώρηση στις 07.00 για Ηγουμενίτσα δια μέσω Βέροιας, Γρεβενών (στάση για καφέ ), Ιωαννίνων. Άφιξη στην Ηγουμενίτσα επιβίβαση στο F/B και απόπλους για Κέρκυρα, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Το βράδυ επίσκεψη στην πόλη της Κέρκυρας. Διανυκτέρευση.

2

2η ΗΜΕΡΑ: ΜΟΝ ΡΕΠΟ – ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ – ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Μον Ρεπό όπου θα επισκεφτούμε τους κήπους και
προαιρετικά το μουσείο. Στη συνέχεια αναχώρηση για το νότιο τμήμα του νησιού, Πέραμα, Μπενίτσες, Μοραΐτικα και στάση στον Αγ. Γεώργιο (χωριό στη νοτιοδυτική ακτή). Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και δείπνο. Το βράδυ επίσκεψη στην πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΕΡΚΥΡΑ ( ΞΕΝΑΓΗΣΗ ) – ΑΧΙΛΛΕΙΟ – ΓΛΥΦΑΔΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την πόλη της Κέρκυρας. Επίσκεψη στο Βρετανικό Παλάτι, το Ναό – Μητρόπολη του Αγίου Σπυρίδωνα, το Δημαρχείο. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Γαστούρι, ένα όμορφο χωριό που στην κορυφή του λόφου βρίσκεται το Αχίλλειο, το παλάτι που έχτισε το 1890-91 η αυτοκράτειρα της Αυστρίας Ελισάβετ. Ξενάγηση στο Αχίλλειο και Αναχώρηση για Γλυφάδα, την καλύτερη παραλία του νησιού. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το βράδυ επίσκεψη στην πόλη της Κέρκυρας. Διανυκτέρευση.

4

4η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ - ΚΑΝΟΝΙ – ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ

Πρόγευμα και αναχώρηση για το ωραιότερο κομμάτι της Κέρκυρας την Παλαιοκαστρίτσα. Κατά την διαδρομή περνάμε από περιοχές πνιγμένες στο πράσινο για να φτάσουμε στο καλύτερο και πιο τουριστικό σημείο της Κέρκυρας με γραφικούς όρμους, απότομους βράχους και ένα καταγάλανο κόλπο. Επίσκεψη στη Μονή Θεοτόκου που ιδρύθηκε το 1225, το τωρινό κτίσμα είναι του 18ου-19ου αι. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το απόγευμα αναχώρηση για το Κανόνι στην νότια άκρη του ακρωτηρίου της Παλαιόπολης. Η περιοχή του Κανονιού είναι μια από τις γραφικότερες της
Ελλάδος με θέα τα δυο νησάκια τη Μονή Βλαχερνών και το Ποντικονήσι, που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5

5η ΗΜΕΡΑ: ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΡΓΑ – ΠΑΞΟΙ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την προαιρετική εκδρομή στην Πάργα και τους Παξούς. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο. Το βράδυ επίσκεψη στην πόλη.
Διανυκτέρευση.

6

6η ΗΜΕΡΑ: ΚΕΡΚΥΡΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόγευμα και αναχώρηση για το λιμάνι της Κέρκυρας, επιβίβαση στο F/B για Ηγουμενίτσα. Άφιξη και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη με ενδιάμεσες στάσεις στο Μέτσοβο για γεύμα και στα Γρεβενά για καφέ. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη.

Παροχές - Τιμές

Τιμή συμμετοχής για 5 ημέρες:  359 €


Τιμή συμμετοχής για 6 ημέρες:  415 €

 


Περιλαμβάνει:


- Τη μεταφορά με υπερυψωμένο πούλμαν του γραφείου μας.

- Τις περιηγήσεις – ξεναγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα με τοπικό ξεναγό.

- Αρχηγό – συνοδό.

- Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο IPSOS DI MARE 3*

- ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ (Πρωινό και δείπνο )Tο πρόγευμα καθημερινά στο ξενοδοχείο

- Τα εισιτήρια του F/B για Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα - Φ.Π.Α

– Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 

Δεν περιλαμβάνει:

-Εισόδους σε Μουσεία Αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναγράφεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό η προτεινόμενο.

 

Παρατηρήσεις:

Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail ). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.Απαραίτητη η τηλεφωνική ενημέρωση στο γραφείο μας πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Ευχαριστούμε! 

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ταξιδέψετε:

Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.Για δική σας ασφάλεια αλλά και των γύρω σας, συστήνεται η διενέργεια self test, για τον καλύτερο έλεγχο του επιδημιολογικού φορτίου και τον ταχύτερο περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Register Now!

Join the SetSail community today & set up a free account.