TOP
Image Alt

ΚΕΡΚΥΡΑ 21/06

ΚΕΡΚΥΡΑ 21/06

από 249€ / ανά άτομο
(0 Reviews)
 • Προορισμός
 • Αναχώρηση
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΕΡΚΥΡΑ
 • Παροχές
  Breakfast
  Ακτοπλοϊκώς
  Οδικώς
 • Δεν περιλαμβάνονται
  Personal Guide
  Travel Agent
  Αεροπορικώς

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ…

 

3 ημέρες – 22/06

4 ημέρες – 21/06

 

 

Η κοσμοπολίτισσα των Επτανήσων

Η κοσμοπολίτικη Κέρκυρα είναι ίσως το πιο γνωστό νησί των Ιόνιων νησιών και ένα από τα δημοφιλέστερα στη Μεσόγειο. Πόλος έλξης εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών κάθε χρόνο, αλλά και πηγή έμπνευσης για όλες τις καλές τέχνες, με τεράστια πολιτιστική κληρονομιά, διαθέτει ιδιαίτερη αίγλη, η οποία, σε συνδυασμό με τις φυσικές ομορφιές, το θαυμάσιο κλίμα, τις παραλίες και τα ενδιαφέροντα αξιοθέατα, την καθιστά έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς για Έλληνες και ξένους ταξιδιώτες. Η ομώνυμη πρωτεύουσα του νησιού είναι μια πόλη-μουσείο, τόπος με μεγάλη καλλιτεχνική παράδοση και με πλήθος ευρωπαϊκών επιρροών αποτελεί το πιο επιτυχημένο παράδειγμα συγκερασμού ελληνικής και δυτικής αρχιτεκτονικής. Δεν είναι τυχαίο ότι το άριστα διατηρημένο ιστορικό της κέντρο έχει κηρυχτεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Στην Κέρκυρα ιδρύθηκε το πρώτο ελληνικό πανεπιστήμιο, η Ιόνιος Ακαδημία, η πρώτη φιλαρμονική και η πρώτη σχολή Καλών Τεχνών στην Ελλάδα.
Όμορφη και ρομαντική, με σεβασμό στην ιστορία και στην παράδοσή της, η Κέρκυρα ξελογιάζει σαν άλλη Κίρκη όσους τυχερούς βρεθούν στα μέρη της. Γνωρίστε την και εσείς. Σίγουρα θα φύγετε μαγεμένοι.

Πρόγραμμα

1

1η μέρα : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ (400 χλμ.)

Αναχώρηση  νωρίς το πρωι για Ηγουμενίτσα. Μετά από τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή φτάνουμε στο λιμάνι απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο για το όμορφο νησί της Κέρκυρας. Άφιξη στο νησί των Φαιάκων και ξεκινάμε την πρώτη γνωριμία με την πόλη της Κέρκυρας και τα παραδοσιακά καντούνια της. Χρόνος ελεύθερος, Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. To βράδυ επίσκεψη στη πόλη της Κέρκυρας. Διανυκτέρευση.

2

2η μέρα: Μονή ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ – ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ – ΚΑΝΟΝΙ - ΜΟΝ ΡΕΠΟ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Μ. Βλαχέρνας  από όπου παίρνουμε το καραβάκι για το Ποντικονήσι και την Μ. Παντοκράτορα. Επιστρέφοντας ανεβαίνουμε στο Κανόνι από όπου έχουμε μια πανοραμική θέα της λιμνοθάλασσας Χαλκιοπούλου και το Πέραμα. Σειρά έχει το ανάκτορο του Μον Ρεπό  που λειτουργεί πλέον σαν μουσείο (προαιρετική επίσκεψη) και περίπατος στους καταπράσινους κήπους του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Επίσκεψη στην πόλη για βόλτα. Διανυκτέρευση 

3

3η μέρα: ΑΧΙΛΛΕΙΟ – ΠΟΛΗ - ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το Γαστούρι. Ένα όμορφο χωριό που στην κορυφή του λόφου του βρίσκεται το Αχίλλειο, το παλάτι που έχτισε το 1890-91 η αυτοκράτειρα της Αυστρίας Ελισάβετ(Σίσσυ), αφιερωμένο στον αγαπημένο της ήρωα Αχιλλέα. Εκεί θα περιηγηθούμε και θα θαυμάσουμε τους εντυπωσιακούς κήπους με την καταπληκτική θέα. Το Αχίλλειο είναι υπό ανακαίνιση και μπορούμε να επισκεφτούμε μόνο τους κήπους του.  Συνεχίζουμε για να γνωρίσουμε την πόλη της Κέρκυρας. Ξεκινώντας από την μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων την Σπιανάδα. Θα επισκεφτούμε το παλιό φρούριο το ανάκτορο των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου (Σινοιαπωνικό μουσείο), το περίφημο «Λιστών» και τον καθεδρικό ναό του πολιούχου της πόλης Αγ. Σπυρίδωνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το απόγευμα αναχωρούμε για το ωραιότερο κομμάτι της Κέρκυρας, την Παλαιοκαστρίτσα. Κατά τη διαδρομή περνάμε από περιοχές πνιγμένες στο πράσινο για να φτάσουμε στο καλύτερο και πιο τουριστικό σημείο, με γραφικούς όρμους, αποτόμους βράχους και έξι καταγάλανους κολπίσκους. Χρόνος για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 

4

4η μέρα: ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ – ΜΟΡΑΪΤΙΚΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (400χλμ)

Πρωινό και αναχωρούμε για να απολαύσουμε ένα καφέ στις χιλιοτραγουδισμένες Μπενίτσες, και συνεχίζοντας να κάνουμε μια βόλτα στα πλούσια μαγαζιά στα Μοραΐτικα. Στη συνέχεια επιβίβαση στο πλοίο και άφιξη στην Ηγουμενίτσα. Κατευθυνόμαστε στα όμορφα Γιάννενα για να πιούμε τον καφέ μας και στη συνέχεια με διάφορες απαραίτητες στάσεις φθάνουμε στη Θεσσαλονίκη.

Παροχές - Τιμές

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 

Αναχώρηση  Ημέρες  Διαμονή Τιμή Επιβ. Μονόκλ. Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο Διατροφή
22/6 3 HELLINIS 3* 189€ +85€ 129€ Πρωινό
21/6 4 249€ +105€ 175€

 

 

*Σημείωση : 3ημερο πρόγραμμα

1η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ – ΚΑΝΟΝΙ –  ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ – Μονή ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ

2η μέρα :  ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ- ξενάγηση πόλης

3η μέρα :  ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

 

Περιλαμβάνει:

Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια.Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Συνοδό του γραφείου µας.Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο. Πρωινό. Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης.  Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνει:

Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. Φόρο διαμονής, τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

 

Παρατηρήσεις:

Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας.

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να γνωρίσετε και τα δικά τους στοιχεία.

Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.

Απαραίτητη η τηλεφωνική ενημέρωση στο γραφείο μας πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Ευχαριστούμε! 

Register Now!

Join the SetSail community today & set up a free account.