TOP
Image Alt

ΚΕΡΚΥΡΑ 01/08

ΚΕΡΚΥΡΑ 01/08

από 335€ / ανά άτομο
(0 Reviews)
 • Προορισμός
 • Αναχώρηση
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΕΡΚΥΡΑ
 • Παροχές
  Breakfast
  Οδικώς
 • Δεν περιλαμβάνονται
  Personal Guide
  Travel Agent
  Αεροπορικώς
  Ακτοπλοϊκώς

Καλοκαίρι στην Κέρκυρα 

4 Ημέρες 

Ημερομηνία αναχώρησης: 01/08/2024

 

 

Η κοσμοπολίτισσα των Επτανήσων

Η κοσμοπολίτικη Κέρκυρα είναι ίσως το πιο γνωστό νησί των Ιόνιων νησιών και ένα από τα δημοφιλέστερα στη Μεσόγειο. Πόλος έλξης εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών κάθε χρόνο, αλλά και πηγή έμπνευσης για όλες τις καλές τέχνες, με τεράστια πολιτιστική κληρονομιά, διαθέτει ιδιαίτερη αίγλη, η οποία, σε συνδυασμό με τις φυσικές ομορφιές, το θαυμάσιο κλίμα, τις παραλίες και τα ενδιαφέροντα αξιοθέατα, την καθιστά έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς για Έλληνες και ξένους ταξιδιώτες. Η ομώνυμη πρωτεύουσα του νησιού είναι μια πόλη-μουσείο, τόπος με μεγάλη καλλιτεχνική παράδοση και με πλήθος ευρωπαϊκών επιρροών αποτελεί το πιο επιτυχημένο παράδειγμα συγκερασμού ελληνικής και δυτικής αρχιτεκτονικής. Δεν είναι τυχαίο ότι το άριστα διατηρημένο ιστορικό της κέντρο έχει κηρυχτεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Στην Κέρκυρα ιδρύθηκε το πρώτο ελληνικό πανεπιστήμιο, η Ιόνιος Ακαδημία, η πρώτη φιλαρμονική και η πρώτη σχολή Καλών Τεχνών στην Ελλάδα.
Όμορφη και ρομαντική, με σεβασμό στην ιστορία και στην παράδοσή της, η Κέρκυρα ξελογιάζει σαν άλλη Κίρκη όσους τυχερούς βρεθούν στα μέρη της. Γνωρίστε την και εσείς. Σίγουρα θα φύγετε μαγεμένοι.

 

Πρόγραμμα

1

1 ΗΜΕΡΑ: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί. Μέσω της Εγνατίας οδού και με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο ferry boat για Κέρκυρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διαν/ση.

2

2 ΗΜΕΡΑ: ΚΕΡΚΥΡΑ – ΚΑΝΟΝΙ – ΒΛΑΧΕΡΝΕΣ – ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ – ΑΧΙΛΛΕΙΟ / ΜΟΝ ΡΕΠΟ

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Κανόνι, ωραία τοποθεσία κοντά στην πόλη με μαγευτική θέα στα δύο γραφικά νησάκια, τη Μονή των Βλαχερνών, που μια στενή λωρίδα γης το συνδέει με τη στεριά και το Ποντικονήσι, τα οποία και θα επισκεφθούμε. Στη συνέχεια αναχωρούμε για το Γαστούρι, όπου θα ξεναγηθούμε σε μια από τις γνωστότερες βασιλικές επαύλεις της Ευρώπης, το ξακουστό Αχίλλειο. Σε περίπτωση που είναι κλειστό το Αχίλλειο θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στο Μον Ρεπό. Σε δεύτερη περίπτωση επίσκεψη και περίπατος στους κήπους του ανακτόρου Μον Ρεπό.  Συνεχίζοντας την ξενάγηση της πόλης θα επισκεφθούμε την Εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα – Πολιούχου της Κέρκυρας,  θα θαυμάσουμε κάνοντας ένα περίπατο το Παλιό και το Νέο Φρούριο, καθώς και την μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων, την πλατεία Σπιανάδα, με τον περίφημο πεζόδρομο ‘Λιστόν’. Ελεύθερος χρόνος στη πόλη της Κέρκυρας. Γεύμα ατομικά . Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

3

3 ΗΜΕΡΑ: ΚΕΡΚΥΡΑ – ΔΑΣΙΑ – ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια αναχώρηση για να γνωρίσουμε τη βορειοανατολική πλευρά του νησιού. Θα περάσουμε από την παραθαλάσσια τουριστική περιοχή της Δασιάς και αμέσως μετά συνεχίζουμε για τη πασίγνωστη Παλαιοκαστρίτσα, όπου σύμφωνα με την Οδύσσεια βρισκόταν  η Σχερία, η χώρα των Φαιάκων. Εκεί υπάρχει και η ομώνυμη μονή με τη θαυμάσια θέα. Γεύμα ατομικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διαν/ση.

4

4 ΗΜΕΡΑ: ΚΕΡΚΥΡΑ - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Μετάβαση στο λιμάνι. Επιβίβαση στο ferry boat και απόπλους για Ηγουμενίτσα. Άφιξη και συνεχίζουμε καθοδόν όπου θα γευματίσουμε ατομικά. Συνεχίζουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

Παροχές - Τιμές

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο η τρίκλινο δωμάτιο: 335 €

Τιμή κατ’ άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο : 455€

 

 

** Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος δίχως παραλείψεις.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Μεταφορά με υπερσύγχρονο λεωφορείο του γραφείου μας
 • Τρείς (3) διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 3* ή 4* στη Κέρκυρα· Ακτοπλοϊκά εισιτήρια
 • Πρωινό στο ξενοδοχείο
 • Τις περιηγήσεις του προγράμματος
 • Έμπειρο συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθόλη τη διάρκεια της εκδρομής
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Νυχτερινές διασκεδάσεις.
 • Φόρος διαμονής στο ξενοδοχείο
 • Φιλοδωρήματα
 • Είσοδοι σε μουσεία
 • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

 

 

Παρατηρήσεις:

Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας.

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να γνωρίσετε και τα δικά τους στοιχεία.

Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.

Απαραίτητη η τηλεφωνική ενημέρωση στο γραφείο μας πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Ευχαριστούμε! 

Register Now!

Join the SetSail community today & set up a free account.