TOP
Image Alt

ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ 25-27/02

ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ 25-27/02

από 190€ / ανά άτομο
(0 Reviews)
 • Προορισμός
 • Αναχώρηση
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ
 • Παροχές
  Breakfast
  Personal Guide
  Οδικώς
 • Δεν περιλαμβάνονται
  Travel Agent
  Αεροπορικώς
  Ακτοπλοϊκώς

3ήμερη εκδρομή Ιωάννινα Ζαγοροχώρια

25 – 27/02/2023 Καθαρά Δευτέρα

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 190€ / το άτομο

 

 

 

 

Πρόγραμμα

1

1η μέρα: Θεσσαλονίκη- Καλπάκι – Κόνιτσα – Τσεπέλοβο (383χλμ)

Αναχώρηση στις 07:30. Με καθ’ οδόν στάση για καφέ στα Γρεβενά, άφιξη στο Καλπάκι, όπου θα επισκεφθούμε το Μουσείο Πολέμου.  Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το σημαντικό βυζαντινό μοναστήρι, την Ιερά Μονή Παναγίας Μολυβδοσκέπαστης. Συνεχίζουμε για Κόνιτσα, την ακριτική πόλη που είναι χτισμένη σε υψόμετρο 630 μέτρων δίπλα στη χαράδρα του ποταμού Αώου με το μονότοξο πέτρινο γεφύρι. Επίσκεψη στο πατρικό σπίτι του Αγίου Παϊσίου στην Άνω Κόνιτσα. Αναχώρηση για το  Τσεπέλοβο έναν παραδοσιακό οικισμό χτισμένο σε υψόμετρο 1.100 μέτρων. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2

2η μέρα: Ζαγοροχώρια (114χλμ)

Πρωινό. Περνώντας από Αρίστη, θα επισκεφθούμε το Μικρό και το Μεγάλο Πάπιγκο, χτισμένα στους πρόποδες της Αστράκας που διατηρούν αναλλοίωτη την παραδοσιακή τους μορφή, με τα μεγάλα αρχοντικά, τα λιθόστρωτα δρομάκια και τις βρύσες με τα πεντακάθαρα νερά. Αναχώρηση για το Μονοδένδρι , έναν από τους πιο γνωστούς παραδοσιακούς οικισμούς του Ζαγοραίου. Επίσκεψη στο φαράγγι του Βίκου. Γεύμα εξ ιδίων σε τοπική ταβέρνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3

3η μέρα: Τσεπέλοβο-Θεσσαλονίκη (308χλμ)

Πρωινό. Αναχώρηση για τα Γιάννενα, όπου θα επισκεφθούμε το Δημοτικό μουσείο που στεγάζεται στο τζαμί του Ασλάν Πασά. Προαιρετική επίσκεψη στο νησί της Κυράς Φροσύνης με τα πολλά μοναστήρια. Θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα, όπου το 1822 σκότωσαν τον Αλή Πασά.  Χρόνος ελεύθερος για φαγητό. Με καθ΄οδόν στάση, άφιξη στην πόλη μας γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις από το ταξίδι μας.

Παροχές - Τιμές

Τιμή συμμετοχής: 190€ το άτομο σε δίκλινο

Επιβάρυνση μονοκλίνου:30 €

 

 

Περιλαμβάνει:

 • Μεταφορά με πολυτελές, ασφαλές πούλμαν το οποίο τηρεί όλα τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ
 • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΚΑΜΑΡΕΣ  στο Τσεπέλοβο
 • Ημιδιατροφή
 • Ξεναγήσεις –περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Φόρο διαμονής υπέρ Ελληνικού Δημοσίου
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνει:

Ποτά,  γεύματα, εισόδους σε μουσεία και ότι άλλο αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

 

ΔΩΡΕΑΝ PARKING ΓΙΑ ΤΟ Ι.Χ. ΣΑΣ ΣΕ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, (ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ 19, ΝΙΚΟΠΟΛΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

 

 

Παρατηρήσεις:

Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail).Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία. Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. Απαραίτητη η τηλεφωνική ενημέρωση στο γραφείο μας πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Ευχαριστούμε! 

 

 

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ταξιδέψετε:

Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.

Για δική σας ασφάλεια αλλά και των γύρω σας, συστήνεται η διενέργεια self test, για τον καλύτερο έλεγχο του επιδημιολογικού φορτίου και τον ταχύτερο περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

 

Register Now!

Join the SetSail community today & set up a free account.