TOP
Image Alt

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ – ΝΙΣ 4 ΗΜΕΡΕΣ

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ – ΝΙΣ 4 ΗΜΕΡΕΣ

από 190€ / ανά άτομο
(0 Reviews)
 • Προορισμός
 • Αναχώρηση
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ - ΝΙΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
 • Παροχές
  Breakfast
  Travel Agent
  Οδικώς
 • Δεν περιλαμβάνονται
  Personal Guide
  Αεροπορικώς
  Ακτοπλοϊκώς

Η μεγάλη ιστορία του Βελιγραδίου αντανακλάται στην αρχιτεκτονική του, η οποία ποικίλλει από βυζαντινά και οθωμανικά κτίρια μέχρι νεοκλασικά και ρομαντικά κτίρια στις παλαιότερες συνοικίες, και από την αρτ νουβό μέχρι το μπρουταλισμό και το νέο-βυζαντινό σχεδιασμό στο Νέο Βελιγράδι. Τα πολλά θέατρα, τα μουσεία, τα μνημεία και οι λυρικές σκηνές της πόλης επιδεικνύουν μια έντονη και πολυδιάστατη πολιτιστική ζωή, ενώ οι παραλίες και τα ποτάμια προσελκύουν λουόμενους, λάτρεις των σπορ και των πάρτι στα περίφημα πλοιάρια των ποταμών που λειτουργούν ως κλαμπ.

 

Το Νόβι Σαντ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας. Είναι χτισμένη στις όχθες του ποταμού Δούναβη, που έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή της πόλης. Αναπτύχθηκε πολύ τον 18ο αι. ως εμπορικός κόμβος. Έγινε  η ανεπίσημη πρωτεύουσα της χώρας και μάλιστα την αποκαλούσαν και «Αθήνα της Σερβίας». Η ανάπτυξη της πόλης διακόπηκε από την επανάσταση του 1848 όταν η ουγγρική φρουρά που βρίσκονταν στο φρούριο Πετροβαραντίν κατέστρεψε όλη την πόλη.

 

Η Νις είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας και μία από τις παλαιότερες πόλεις σε όλη την Ευρώπη. Την πόλη αυτή διασχίζει ο ποταμός Νισάβα, ο οποίος είναι παραπόταμος του Δούναβη. Όλα τα αξιοθέατα της πόλης είναι από την πλευρά της King Milan Square και έχει ενδιαφέρουσα νυχτερινή ζωή. Κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου η Νις κυβερνήθηκε από τους Γερμανούς Ναζί, οι οποίοι προκάλεσαν όλεθρο στην πόλη, η κυριαρχία αυτών των δυνάμεων είναι μόνο ένα από τα πράγματα που κάνουν τη Νις ένα συναρπαστικό μέρος για επίσκεψη, καθώς ίχνη της ιστορίας της υπάρχουν παντού.

 

Πρόγραμμα

1

1η ημέρα αναχώρηση για Βελιγράδι

Συγκέντρωση και αναχώρηση για τον προορισμό μας, που είναι το Βελιγράδι με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Άφιξη, και μετάβαση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2

2η ημέρα Βελιγράδι

Μετά το πρωινό μας, ξεκινάμε τη γνωριμία μας με την Σέρβικη πρωτεύουσα. Θα δούμε το φρούριο Καλέμεγκνταν με τους πύργους, τις πολεμίστρες και τα οχυρώματα από την εποχή της Αναγέννησης. Θα δούμε επίσης τον Πύργο Nebosja, που ήταν η φυλακή και ο τόπος θανάτου του Ρήγα Φεραίου. Στην συνέχεια θα θαυμάσουμε την εκκλησία του Αγίου Σάββα, το Εθνικό μουσείο, ενώ κατά μήκος της λεωφόρου των Επαναστάσεων θα δούμε το Κοινοβούλιο, ένα κλασικό  δείγμα βαλκανικής αρχιτεκτονικής. Στην συνέχεια χρόνος ελεύθερος για βόλτα στην όμορφη πόλη. Διανυκτέρευση.

3

3η ημέρα Βελιγράδι - Νόβι Σάντ

Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη του Νόβισαντ, την «Αθήνα της Σερβίας» όπως την αποκαλούν. Στην περιήγησή μας θα δούμε το κάστρο Petrovaradin, τον Καθεδρικό Ναό, το Δημαρχείο και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στον κεντρικό πεζόδρομο. Στην συνέχεια επιστροφή στο Βελιγράδι. Διανυκτέρευση.

4

4η ημέρα Βελιγράδι - Νις - Θεσσαλονίκη

Νωρίς το πρωί αναχωρούμε για επίσκεψη στο Νις, γενέτειρα του Μ. Κωνσταντίνου. Σύντομη περιήγηση και αναχώρηση για την πόλη μας με ενδιάμεσες στάσεις.

Παροχές - Τιμές

Τιμή Συμμετοχής:

190€ ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή.

 

Περιλαμβάνει:

-Μετακινήσεις–μεταφορές με πολυτελή πούλμαν
-Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία
-Ημιδιατροφή
-Ξεναγήσεις και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής
-Έμπειρος Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας
-Ασφάλεια Αστικής/Επαγγελματικής Ευθύνης
 
 
Δεν περιλαμβάνει:

-Εισόδους σε Μουσεία Αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναγράφεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό η προτεινόμενο.

 

Παρατηρήσεις:

Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail ). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.Απαραίτητη η τηλεφωνική ενημέρωση στο γραφείο μας πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Ευχαριστούμε! 

 

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ταξιδέψετε:

Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.Για δική σας ασφάλεια αλλά και των γύρω σας, συστήνεται η διενέργεια self test, για τον καλύτερο έλεγχο του επιδημιολογικού φορτίου και τον ταχύτερο περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Register Now!

Join the SetSail community today & set up a free account.