TOP
Image Alt

ΑΡΤΑ – ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ 25-27/02

ΑΡΤΑ – ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ 25-27/02

από 155€ / ανά άτομο
(0 Reviews)
 • Προορισμός
 • Αναχώρηση
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΡΤΑ - ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ
 • Παροχές
  Breakfast
  Personal Guide
  Οδικώς
 • Δεν περιλαμβάνονται
  Travel Agent
  Αεροπορικώς
  Ακτοπλοϊκώς

ΑΡΤΑ – ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ,

25 – 27/02/2023

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 155€ / ΤΟ ΑΤΟΜΟ

Πρόγραμμα

1

1η μέρα : Θεσσαλονίκη-Ελληνικό-Ι.Μ.Τσούκας-Κορωνησία-Άρτα (369χλμ)

Αναχώρηση στις 7:00. Με καθ’ οδόν στάση στα Γρεβενά για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στο χωριό Ελληνικό Ιωαννίνων όπου θα επισκεφθούμε το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Παπαγιάννη το οποίο φιλοξενείται στο σχολείο του χωριού. Συνεχίζουμε για την Ιερά Μονή Παναγίας Τσούκας αφιερωμένη στη Γέννηση της Θεοτόκου, σε υψόμετρο 760 μέτρων, δίπλα σε έναν γκρεμό με θέα στην υπέροχη. χαράδρα του Αράχθου Στη συνέχεια επίσκεψη στη γραφική Κορωνησία ένα μικρό ψαράδικο οικισμό με πληθυσμό που δεν ξεπερνά τους 350 κατοίκους. Το χωριό απλώνει τα σπίτια του κυκλικά σε μικρό ύψωμα, κοιτώντας ολόγυρα τη κλειστή θάλασσα  και τις αμμονησίδες. Αξιόλογος είναι ο παλιός Βυζαντινός ναός του 7ου αι. αφιερωμένος στην Παναγία. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό σε τοπική ταβέρνα. Αναχώρηση για την Άρτα Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα περιήγηση στην πόλη. Χρόνος ελεύθερος.  Διανυκτέρευση.

2

2η μέρα: Άρτα-Γιοφύρι της Πλάκας-Σπήλαιο Ανεμότρυπας-Ι.Μ.Κηπίνας-Συρράκο (210χλμ)

Πρωινό. Επίσκεψη στο γεφύρι της Πλάκας που ήταν κάποτε ανυπολόγιστα πολύτιμο για τους κατοίκους των Τζουμέρκων αφού ήταν το μοναδικό σημείο προσπέλασης στον Κάμπο της Άρτας. Συνεχίζουμε για το σπήλαιο Ανεμότρυπα, με τα τρία επίπεδα και τον θάλαμο της Κόκκινης λίμνης. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το εντυπωσιακό ακατοίκητο μοναστήρι της Κηπίνας που κυριολεκτικά μοιάζει σφηνωμένο σε μια σχισμή του κάθετου βράχου. Συνεχίζουμε για το πέτρινο παραδοσιακό χωριό Συρράκο . Χρόνος ελεύθερος για φαγητό. Επιστροφή στην Άρτα. Διανυκτέρευση.

3

3η μέρα: Άρτα ξενάγηση- Λίμνη Ζηρού-Ιωάννινα-Θεσσαλονίκη (344χλμ)

Πρωινό. Επίσκεψη  στην εκκλησία –μουσείο της Παναγίας Παρηγορήτισσας , τον ναό της Αγίας Θεοδώρας, πολιούχο της πόλης και στο περίφημο γιοφύρι της Άρτας. Στη συνέχεια επίσκεψη στη πανέμορφη λίμνη Ζηρού, χρόνος ελεύθερος για καφέ . Αναχώρηση για τα πανέμορφα  Ιωάννινα για περιήγηση και φαγητό.  Με καθοδόν στάσεις άφιξη στην πόλη μας γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις από το ταξίδι μας.

Παροχές - Τιμές

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 155€ / ΤΟ ΑΤΟΜΟ

( Επιβάρυνση μονόκλινου: 50,00 € )

 

Περιλαμβάνει:

 • Μεταφορά με πολυτελές, ασφαλές πούλμαν το οποίο τηρεί όλα τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ
 • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Cronos 3* (κεντρικό ) στην Άρτα
 • Πρωινό
 • Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Αρχηγό-συνοδό 
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Φ.Π.Α
 • Φόρος διαμονής υπέρ Ελληνικού Δημοσίου

 

Δεν περιλαμβάνει:

Τα επιπλέον γεύματα, τις εισόδους αρχαιολογικών χώρων ή μουσείων και ότι άλλο αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

ΔΩΡΕΑΝ PARKING ΓΙΑ ΤΟ Ι.Χ. ΣΑΣ ΣΕ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ 19, ΝΙΚΟΠΟΛΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

 

Παρατηρήσεις:

Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail).Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία. Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. Απαραίτητη η τηλεφωνική ενημέρωση στο γραφείο μας πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Ευχαριστούμε! 

 


Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ταξιδέψετε:

Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.

Για δική σας ασφάλεια αλλά και των γύρω σας, συστήνεται η διενέργεια self test, για τον καλύτερο έλεγχο του επιδημιολογικού φορτίου και τον ταχύτερο περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Register Now!

Join the SetSail community today & set up a free account.