TOP
Image Alt

ΑΙΓΙΝΑ 21/06

ΑΙΓΙΝΑ 21/06

από 180€ / ανά άτομο
(0 Reviews)
 • Προορισμός
 • Αναχώρηση
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΙΓΙΝΑ
 • Παροχές
  Ακτοπλοϊκώς
  Οδικώς
 • Δεν περιλαμβάνονται
  Breakfast
  Personal Guide
  Travel Agent
  Αεροπορικώς

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ…

 

4 ημέρες| 2 διανυκτερεύσεις

Ημερομηνίες αναχωρήσεων:21/06/2024

 

 

Στον Αργοσαρωνικό κόλπο, αρκετά κοντά στις ακτές της Αττικής, βρίσκεται η Αίγινα, ένα από τα αγαπημένα νησιά των κατοίκων της Αττικής, το οποίο μπορούν να επισκέπτονται αυθημερόν κάθε εποχή, είτε για να κολυμπήσουν στις όμορφες παραλίες του, είτε για να περπατήσουν στα γραφικά σοκάκια του.

Τα αρχαία απομεινάρια, μαρτυρούν την μακρά πορεία της Αίγινας στον χρόνο και τα χτυπήματα από όσους θέλησαν να την κατακτήσουν με επιδρομές, λεηλασίες και καταστροφές να έχουν αφήσει τα ανεξίτηλα σημάδια τους στα μνημεία. Το 1826, η πόλη της Αίγινας ανακηρύχτηκε σε πρώτη πρωτεύουσα του Ελεύθερου Ελληνικού Κράτους και άκμασε κυρίως λόγω του εμπορίου, της αλιείας, της σπογγαλιείας και του πωρόλιθου. Μέσα στο χρόνο, το νησί προσέλκυσε σημαντικές προσωπικότητες και εκπροσώπους των γραμμάτων και των τεχνών. Αγαπήθηκε από συγγραφείς, γλύπτες και ζωγράφους που το επέλεξαν είτε για μόνιμη, είτε για εξοχική κατοικία, στην οποία επέστρεφαν κάθε φορά για να βουτήξουν στα βάθη της έμπνευσής τους. Σήμερα, η Αίγινα παραμένει ένας δημοφιλής προορισμός κυρίως, λόγω της μικρής απόστασης που την χωρίζει από την Αττική, αλλά και για τις ομορφιές και τις ιδιαιτερότητές της.

Πρόγραμμα

1

1η μέρα: Θεσσαλονίκη- Πειραιάς

Αναχώρηση στις 23.00. Με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση, άφιξη το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά.

2

2η μέρα: Πειραιάς – Αίγινα

Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Αίγινα στις 08.20. Χρόνος ελεύθερος στη Χώρα για περιήγηση στα γραφικά σοκάκια της και την αγορά της. Συνεχίζουμε για την περιοχή της Αγίας Μαρίνας. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος ελεύθερος. Το απόγευμα μετάβαση στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος για προσκύνημα. Διανυκτέρευση.

3

3η μέρα: Αίγινα

Αναχώρηση για την Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος στις για την παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για πρωινό. Στην περιήγηση του νησιού θα επισκεφθούμε τον Ναό της Αφαίας Αθηνάς και την Ιερά Μονή Αγίου Μηνά. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4

4η μέρα : Αίγινα- Πειραιάς -Θεσσαλονίκη

Πρωινό. Μεταφορά στο λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για το λιμάνι του Πειραιά. Επίσκεψη και προσκύνημα στην Ιερά Μονή Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου. Με καθ’ οδόν στάσεις για φαγητό και καφέ, φθάνουμε το βράδυ στην πόλη μας, γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις από το ταξίδι μας.

Παροχές - Τιμές

Τιμή συμμετοχής: 180,00€ κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Επιβάρυνση μονόκλινου:  60,00 €

 

 

 Περιλαμβάνει:

 • Την μεταφορά με πολυτελές, ασφαλές πούλμαν του γραφείου μας
 • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο MAGDA στην περιοχή Αγίας Μαρίνας στην Αίγινα
 • Πρωινό
 • Τα εισιτήρια του πλοίου Πειραιά-Αίγινα-Πειραιά
 • Ξεναγήσεις –περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας
 • Φόρος διαμονής
 • Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνει:

Τα επιπλέον γεύματα, τις εισόδους αρχαιολογικών χώρων ή μουσείων και ότι άλλο αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

 

Ο αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας!

 

 

Παρατηρήσεις:

Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας.

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να γνωρίσετε και τα δικά τους στοιχεία.

Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.

Απαραίτητη η τηλεφωνική ενημέρωση στο γραφείο μας πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Ευχαριστούμε! 

Register Now!

Join the SetSail community today & set up a free account.