TOP
Image Alt

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ – ΛΕΥΚΑΔΑ – ΠΑΡΓΑ

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ – ΛΕΥΚΑΔΑ – ΠΑΡΓΑ

από 155€ / ανά άτομο
(0 Reviews)
 • Προορισμός
 • Αναχώρηση
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΕΥΚΑΔΑ
 • Παροχές
  Breakfast
  Οδικώς
 • Δεν περιλαμβάνονται
  Personal Guide
  Travel Agent
  Αεροπορικώς
  Ακτοπλοϊκώς

3 ήμερη εκδρομή στη Λευκάδα – Πάργα 

Ημερομηνίες εκδρομής: 3 ημέρες /2 νύχτες 19-21 Ιουνίου

 

Περιτριγυρισμένη από 24 νησάκια, μεταξύ των οποίων και ο περίφημος Σκορπιός του Αριστοτέλη Ωνάση, η Λευκάδα συνδέεται με τις απέναντι στερεοελλαδίτικες ακτές μέσω πλωτής γέφυρας (μήκους 50 μ.), γεγονός που την καθιστά εύκολα προσβάσιμη στους επισκέπτες της. Διαθέτει σημαντικά αξιοθέατα, εκκλησίες και μονές, γραφικούς οικισμούς, πυκνή βλάστηση, εντυπωσιακούς όρμους με διάφανα γαλαζοπράσινα νερά, οργανωμένες και ερημικές παραλίες εκπληκτικής ομορφιάς, υψηλή πολιτιστική παράδοση και φιλόξενους κατοίκους.

Πρωτεύουσα και λιμάνι ταυτόχρονα, η πόλη της Λευκάδας χαρακτηρίζεται από έναν ιδιαίτερο πολεοδομικό ιστό που θυμίζει «ψαροκόκαλο». Όμορφα σοκάκια, μικρές πλατείες, παραδοσιακά σπίτια, περίτεχνα καμπαναριά και πλακόστρωτοι πεζοδρόμοι συνθέτουν τον χαρακτήρα της πόλης. Η Λευκάδα περιβάλλεται από τον δίαυλο και τη λιμνοθάλασσα, ενώ βορειότερα βρίσκεται η λεπτή κυκλική γραμμή της αμμουδιάς της Γύρας με τα λιγοστά δέντρα της και τους μύλους.

Πρόγραμμα

1

1η μέρα αναχώρηση

Αναχώρηση. Με ενδιάμεσες στάσεις στη διαδρομή μας , φθάνουμε το μεσημέρι στη Λευκάδα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης. Επίσκεψη στην παραλία Κάστρο για όσους θέλουν για μπάνιο. Επιστροφή Χρόνος ελεύθερος να περπατήσετε στα δρομάκια της πόλης . Διαν/ση

2

2 ημέρα Νυδρί

Πρωινό και αναχωρούμε για το χωριό Νυδρί, από όπου θα έχουμε τη δυνατότητα για μια προαιρετική μας εκδρομή. Θα επισκεφθούμε την παραλία Εγκρεμνοί για κολύμπι και ηλιοθεραπεία. Επόμενη στάση μαγευτικό Πόρτο Κατσίκι, μια από τις καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη. Συνεχίζουμε για το Φισκάρδο της Κεφαλλονιάς που θεωρείται το διαμάντι της μεσογείου φαγητό και κολύμπι. Έπειτα ακολουθεί στάση στην Ιθάκη. Στην επιστροφή θα επισκεφθούμε την σπηλιά Παπανικολής που βρίσκεται στο Μεγανήσι Λευκάδος. Είσοδος στην σπηλιά για φωτογραφίες. Επόμενη στάση το Σκορπιό για μπάνιο, το νησί του Έλληνα Κροίσου Αρισ. Ωνάση. Περίπλους των νησιών Σκορπίδι Σπάρτη και Μαδούρι, φτάνουμε στο Νυδρί . Επιστροφή στην Λευκάδα . Διαν/ση

3

3 ημέρα Πάργα και επιστροφή

Πρωινό. Αναχώρηση για την πανέμορφη Πάργα. Η Πάργα είναι ένας εξαιρετικός παραδοσιακός οικισμός χτισμένος αμφιθεατρικά σπάνιας ομορφιάς, από μόνη της μπορεί να θεωρηθεί αξιοθέατο, η παραλία της είναι αρκετά γραφική ενώ αξίζει να περπατήσετε στα πλακόστρωτα σοκάκια της Αποτελεί από τους πλέον δημοφιλείς τόπους καλοκαιρινών διακοπών λόγω των πανέμορφων παραλιών που διαθέτει. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και φαγητό. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής . Άφιξη στη πόλη μας

Παροχές - Τιμές

Τιμοκατάλογος:

3 ημέρες /2 νύχτες αναχώρηση 03-05 Ιουνίου

Τιμή κατ άτομο για ξενοδοχείο Nirikos 2*

 • 155 € /άτομο με αναχώρηση από  Θεσσαλονίκη

 

 • Τη μεταφορά με κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας
 • Τις διαν/σεις στο ξενοδοχείο της επιλογή σας με πρωινό στο κέντρο της Λευκάδας
 • Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας
 • Περιήγηση ξενάγηση σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Wifi internet στο λεωφορείο
 • φόρο διαμονής
 • Ασφάλεια

 

 • Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων προαιρετικές εκδρομές και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
 • Προαιρετική εκδρομή με το καράβι 25 € /άτομο

 

 • Δωρεάν ακύρωση της εκδρομής μέχρι 7 μέρες πριν την αναχώρηση για οποιοδήποτε λόγο (δυνατότητα αλλαγής ημερομηνιών).
 • Επιστροφή 100% των χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης της εκδρομής λόγω ανωτέρας βίας (ακόμα και 1 μέρα πριν την αναχώρηση).
 • Δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση με πλήρη υγειονομική περίθαλψη κατά τη διάρκεια της εκδρομής (σε συνεργασία με τη Generalli Hellas)

 

Πληροφορίες:

 

Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία. Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. Απαραίτητη η τηλεφωνική ενημέρωση στο γραφείο μας πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.

Οι αναγραφόμενες ώρες του προγράμματος είναι ενδεικτικές. Το πρόγραμμα υπόκεινται σε αλλαγές εάν το κρίνει ο συνοδός για την καλύτερη διεκπεραίωση του προγράμματος.

Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα. Ευχαριστούμε

Register Now!

Join the SetSail community today & set up a free account.